Marturii de nunta tematice [ 4 idei pentru evenimentul tau ]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Marturii de nunta tematice [adecvate unei petreceri ]

Desi marturiile se incadreaza la categoria „decoratiunilor micute”, ele ocupa un loc privilegiat pe to do list-ul fiecarei nunti, situate imediat dupa lumanarea pentru biserica. Marturiile constituie un suvenir pe care mirii il pregatesc pentru invitatii lor, cu scopul de a le aminti de importantul eveniment fiind, de obicei un obiect reprezentativ pentru cuplu, ales pe baza unor criterii bine intemeiate.

Articolul urmator isi propune sa va prezinte cinci dintre variantele de marturii  tematice pe care le recomandam, fiind usor de integrat in decorul unei petreceri tematice. Idei sunt multe, va puteti inspira si de pe siteurile din strainatate. De exemplu, de aici.

       1.Marturii de nunta cu ceai

Dacă petrecerea ta incepe la ora 5, carafele de vin sunt inlocuite de ceainice de portelan si toti invitatii sorb din cescute minuscule licoarea magica a englezilor, atunci marturiile de nunta ar trebui sa fie diverse sortimente de ceai intr-o sticluta, cu mesaj.

 

Marturii de nunta cu ceai

Marturii de nunta cu ceai

 

2.Marturii de nunta cu lavanda

Daca mov-levantica era culoarea ta preferata din copilarie,  el poarta intotdeauna o cravata aceeasi nuanta la petrecerile de serviciu si invitatii au dress code lavanda, atunci decorul nuntii e completat perfect de marturiile cu lavanda.

 

Marturii de nunta cu lavanda

Marturiile de nunta cu lavanda

3.Marturii de nunta cu scortisoara

 

 

Daca desertul tau favorit este orezul cu lapte garnisit cu scortisoara  si „ceaiul” lui de iarna este vinul fiert, aromat de aceeasi mirodenie, atunci trebuie sa le treziti și invitatilor aprecierea pentru acest condiment atat de drag voua, prin marturii de nunta care il contin.

 

Marturii de nunta cu scortisoara

4.Marturii de nunta cu bomboane

 

Daca dulciurile fac parte din dieta zilnica a amandurora si cariile v-au dat multe batai de cap, atunci nostalgia copilariei trebuie sa dainuie la nunta si cum altfel fara marturii cu bomboane viu colorate?!

Marturii de nunta cu bomboane

Marturiile de nunta cu bomboane

Asadar, am facut o selectie a marturiilor de nunta aflate in trend, pentru a-ti usura munca si deciziile. Speram ca ti-am fost de folos!

 

de la Daria