4 idei simple de decoruri pentru vitrine - Prettydeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoruri pentru vitrina [ 5 idei simple, disponibile pentru magazinul tău ]

In aceasta postare vreau sa impartasesc cu voi 5 idei de decoruri pentru vitrina toamna.

Veti vedea ca sunt imagini cu flori din hartie si flori naturale , dar si alte elemente inspirate din natura. Selectia de idei o puteti aplica in orice anotimp, trebuie doar sa adaptati paleta de culori.

Iata care sunt cele 5 idei de decoruri pentru vitrine:

1.Instalatie cu flori din hartie pentru vitrina

Aici florile sunt interconectate cumva intre ele, de aceea spunem instalatie. Sau ,mai firesc spus, formeaza un colt de natura cu flori si frunze.Toate sunt realizate din hartie si prinse/lipite pe un suport. Poți alege ca suportul să fie colorat sau într-o nuanță neutră.

Vezi aici colecția de flori din hârtie din care te poți inspira pentru magazinul tău.

2. Flori uriase pentru vitrina

Sunt minunate aceste decoruri cu flori mari din hârtie ce parcă te atrag fără să vrei.

Contrastul de la vitrinele Apple cu negru și galben este wow. În acord cu brandingul lor, bineînțeles.

Te invit să îmi scrii dacă îți dorești un astfel de proiect care să surprindă și să atragă clienții. Iubim să creăm astfel de flori mari, sunt un proiect provocator pentru noi.

3. Flori din hartie cu tulpina

Aici magia se intampla!

Aceste flori imbogatite cu tulpina fac totul sa para cumva mai realistic, dar te incadreaza intr-un plan de poveste. Fiind vorba de vitrina unui magazin, acest peisaj te face sa te gandesti la produse ca fiind deosebite, parte dintr-o poveste.

In ansamblu, vitrina transmite un mesaj. Atat elementele de decor, cat si produsele expuse.

4. Decor cu frunze – Tropical

Acest decor poate fi ajustat pentru vitrina in functie de anotimp.Daca ne apropiem de toamna, putem alege nuante de auriu, galben, mustar , ruginiu etc. Este o temă foarte versatilă și frumoasă, în același timp.

Mi se pare potrivită mai ales brandurilor de fashion.

5. Decor vitrina cu elemente de hartie Origami

Aici multe elemente din hartie vor forma un tot unitar. Fie alegi sa creezi un manechin pornind de la aceasta idee, fie realizezi un fundal din aceste elmente mici, cu siguranta va arata bine.

Poti alege o singura culoare, aspectul uni e linistitor pentru ochi.Dar poti merge si pe un degrade, avand in vedere cromatica aleasa de tine.Daca e toamna, poti incepe cu un rosu, apoi caramiziu, portocaliu si galben . Sau ,bineintele, poti face total invers, culoarea inchisa sa fie jos si cea deschisa sus.

 

Sursa foto: Pinterest