flori butaforice festival
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Flori butaforice pentru festival? Yes, please!

Am tot avut în minte, în ultima vreme, ideea de a crea decoruri pentru un festival.

Cum credeți că îmi imaginez un astfel de decor?

Ei bine, da, ca un fel de colț de grădină fermecată, cu flori supradimensionate. De parcă am fi în povestea cu Degețica. 🙂

Așa că haideți să vedem împreună câteva exemple de flori ce ar aduce magie și frumos la unul dintre festivalurile din țara noastră.

Dar, mai întâi, florile sunt rezistente pentru mediul exterior?

  • Florile supradimensionate pot fi realizate din materiale rezistente la ploaie. Atât spuma specială folosită, cât și organza sunt rezistente la ploaie. Organza este un material mult mai fin decât această spumă, cu totul altă textură, dar este și ea rezistentă la intemperii.
  • Fiecare floare vine suportul său și cu greutatea sa astfel încât să fie bine ancorată la sol.

Hai să vedem exemple frumoase, menite să ne inspire!

Flori uriașe din spumă

Adorabile aceste flori de vară, nu? În prima imagine sunt cârciumăresele care ne înfrumusețează grădinile vara, doar că aici sunt la o cu totul altă dimensiune. 🙂 Sunt realizate din spumă așadar nicio problemă în a fi amplasate în mediul exterior.

În a doua imagine sunt florile de cosmos pe care le iubesc și pe care îmi doresc să le am și eu în portofoliu asap. 🙂

În a treia imagine este…Ce este? Recunoașteți floarea din a treia fotografie? Să știți că o vedeți foarte des prin oraș în timpul verii. Este floarea unui arbust de hibiscus. 🙂

Toate aceste flori rezistă outdoor și cu ajutorul lor poți crea adevărate colțuri minunate în care oamenii pot intra, se pot poza și vor avea amintiri deosebite.

autor: sinnapaperart
autor: sinnapaperart

2. Florile uriașe din organza

Acestea au un farmec aparte, mai ales prin delicatețea lor.

În prima imagine este un set de flori realizate din organza în nuanțe de alb, ivory. Florile sunt potrivite și pentru o ședință foto sau pentru un decor de eveniment.

A doua imagine este una din favoritele mele. Iubesc macii și mă bucur că pot crea maci (în felul meu) care să țină muult. Iar ideea asta butaforică, de flori uriașe este fix dintr-o lume magică! I love it!

A treia imagine este de a dreptul…hmmm! Este de a dreptul și atât! Îmi place enorm tot ce lucrează Nanpaper, un artist din Shangai.

autor: prettydeco.ro
autor: sinnapaperart
autor: nanpaperart
autor: sinnapaperart

Vouă cum vi se par aceste decoruri florale?

M-aș bucura să aflu și să știu dacă mai sunt fani ai acestor minunății printre voi.

Poți vedea aici ultimele mele lucrări în materie de flori uriașe din organza.

Dacă te gândești că aceste flori butaforice se potrivesc într-un anumit context și vrei să discutăm, dă-mi de veste la contact@prettydeco.ro