Panouri cu flori pentru poze realizate cu flori din hartie, drapaje sau tapet
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Alte panouri cu flori pentru poze

Pentru ca am gasit cateva idei tare simpatice, imediat s-a legat acest post cu panouri cu flori pentru poze.Sunt un pic altfel. De fapt, trendul asta e. Toata lumea se indreapta spre originalitate si multa personalitate. Daca acel ceva va reprezinta si va place de nu mai puteti, clar va fi cel mai potrivit pentru voi. Veti arata minunat cu un décor care va completeaza si va aduce bucurie.Pana gasim insa varianta finala, ne inspiram. Si Pinterestul e casa noastra, virtuala, dar este..Iata ce am găsit.

  1. Panouri  cu flori pentru poze

    Pe mine ma duce cu gandul la intrarea catre o gradina fermecata acest panou pentru poze . Te duce intr-o atmosfera de magie si visare.Te si vezi pe un camp cu flori sau intr-o gradina cu trandafiri englezești.Cel de-al doilea nu mai este format din usi, ci arata ca o carte deschisa.Bineinteles, o poveste ce incepe cu A fost odata ca niciodata…Frumos si potrivit pentru o nunta.De luat aminte, asadar!

panou poze nunta flori din hartie povesti panou poze nunta usi rustice gradina fermecata

panou poze nunta flori povesti model carte si flori din hartie

2. Panouri pentru poze cu drapaje si flori

Cred ca sunt printre cele mai simple panouri de poze ce se pot face. Nu trebuie decat sa gasesti pe cineva care sa iti faca cadrul din lemn. De material te poti ocupa tu cu usurinta.Frumos aranjate sunt lumanarile, florile (potrivite cromatic cu drapajul) …foarte potrivit pentru o nuntă in natură, o nuntă rustică.

panou poze nunta cadru din lemn si flori naturale panou poze nunta cu drapaj

3. Panouri pentru poze cu flori

Primul mi se pare foarte potrivit pentru primavara. O explozie frumoasa si pastelata de culori si forme,asemenea florilor din natură.De altfel , se potriveste perfect  si cu tematica Alice în Țara Minunilor .Dacă stau mai bine să mă gândesc se potriveste de minune și cu un botez .

panou poze nunta cu flori din hartie colorata flori pastelate Alice in tara minunilor

4. Panouri pentru poze cu tapet si flori

Aici avem unul foarte frumos, artistic.Potrivit pentru niste miri romantici , boemi un strop. Un strop cât să aprecieze frumusețea artistică a panoului de poze, ce seamană mai degrabă a tablou. Vor fi și ei parte dintr-un tablou frumos, floral și vesel.

 

panou poze nunta cu flori din hartie uriase si pictura

Aici, mai jos, avem un panou de poze care mie mi se pare MINUNAT, nu altceva!

E foarte vesel, tonic si parca iti da energie ,buna dispoziție. Și mai cred ca nu e foarte greu de strans cele necesare, adica florile , suportul ..

panou poze nunta cu flori din hartie si tapet in dungi flori roz fucsia crem frunze

panou poze nunta cu flori din hartie si tapet negru scris auriu

Ufff..toate sunt frumoase, ramane doar sa ne hotaram! 🙂

Gasiti si la noi pe site inspirație, dacă sunteți în cautare, mai exact la categoria Panouri decorative. Veți câteva modele de panouri de poze pentru evenimente, cele mai multe însă se fac pe comandă, în funcție de preferințele miresei 🙂

 

Cu drag ,

Georgiana

Sursa foto : Pinterest