Cum sa faci aranjamentele florale (2 pasi simpli) - PrettyDeco

Cum sa faci aranjamentele florale (2 pasi simpli)

De multe ori cautam solutii care sa ne usureze munca si viata. Atuci cand se apropie un eveniment mai important, nunta sau botez, ne facem un plan de atac. Planul trebuie sa includa multe puncte, printre care si florile. Da, florile vor fi pe mesele invitatilor si vor da viata si culoare intregului spatiu. Un spatiu de evenimente nu e gata pana cand nu avem si florile.

Ne-am gandit la o varianta care sa iti permita sa te descurci singura cu aranjatul florilor. Si asta inseamna doi pasi simplii:

Pasul 1 . Procurarea florilor din hartie si a borcanelor

Aici trebuie doar sa iti alegi cromatica iar florile vor fi lucrate astfel incat sa ti se potriveasca.Fie ca iti doresti sa ai aranjamente florale cu anemone sau bujori ,fie ca iti doresti sa ai aranjamente din maci, toate se pot intampla. Asta pentru ca noi realizam florile pe comanda ,din hartie. Poti veni cu o idee sau o imagine iar noi vom incerca sa iti deslusim dorinta si sa o punem in practica.

Pe langa aranjamentul de flori din hartie iti mai trebuie si un vas. De unde il iei ? Si unde gasesti borcane asa dragute ?

Ca sa raspundem acestor intrebari , am adaugat si borcanele ,rezolvand problema vaselor pentru flori.

Asa arata borcanul si aranjamentul,luate separat. Asa urmeaza sa le primesti.

Pasul 2. Asamblarea setului

Clar nu e cea mai mare filosofie, e chiar floare la ureche! 🙂 Trebuie doar sa asezi buchetul in borcan.El este creat astfel incat sa se potriveasca marimii acestuia.

Uite cum arata:

Ca si dimensiuni are aproximativ 20 cm diametreu ,iar inaltimea totala (de la baza borcanului pana la varful florilor) este de aproximativ 25 cm.

E potrivit pentru decorul meselor rotunde sau dreptunghiulare, de 8-10 persoane.

Le gasesti aici  si te poti inspira in alegerea florilor de hartie uitandu-te pe site .

Borcanele rustice se pot realiza atat in formatul celor de mai sus, cat si in formatul celor de jos,din poza.Vezi pe site modele de borcane rustice.

Setul format din aranjament si borcan decorat, il gasiti pe site .