Ateliere corporate de Craciun - idei inedite si personalizate de workshopuri
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Ateliere corporate de Crăciun

Cu siguranta a trecut mult timp de cand nu ne-am mai scris, dar revin cu o invitatie proaspata- aceea de a participa la ateliere corporate de Craciun. 

Asa ca sa ma iertati pentru minunata absenta…:)

 

Impreuna cu o prietena ne jucam si descoperim arta florala la Flori Sauvage. Cumva florile din hartie s-au transpus in arta florala cu flori naturale si minuni.

Am mai realizat ateliere de -a lungul anului si sunt tare frumoase. Cele de pana acum au fost realizate in ceinarii simpatice si creative iar ca teme, incercam de fiecare data sa aducem un plus de noutate.

De exemplu, anul trecut de Craciun am zis sa nu facem clasica coronita de Craciun ci sa mergem pe un bradut ca-n Anglia. Realizat in stilul gradinilor englezesti, cu o forma rotund si decorat cu elemente naturale si simple.

Ia uitati ce a mai iesit 🙂

Ne bucuram de fiecare data de o atmosfera relaxata, cu bauturi calde si muzica frumoasa.

Alte tematici de ateliere realizate au fost : headpiece tip englezesc (again) in stilul printeselor elegante din Marea Britanie.

Au mai fost coronite de primavara combinat cu o parte de coaching ; cumva atelierul a avut o parte de creatie a coronitelor pentru casa si ulterior am discutat despre ce ne face fericiti si ce putem face in sensul acesta.

Aa. si un atelier in care am realizat frumoase coronite de toamna..De la acel atelier am ramas si cu fotografii scoase pe un aparat vintage, a fost tare frumos.

 

Asadar, companii de pretutindeni, aveti ocazia sa le faceti angajatilor o mica bucurie, dandu-le motive de relaxare la birou sau intr-o ceainarie, dar in timpul serviciului. Ce ziceti?

Putem combina specificul companiei cu sezonul, rezultand in final un atelier de bucurie si experimentare creativa.

Ne puteti lasa un mail la contact@flori-sauvage.ro pentru a gasi impreuna cele mai interesante idei de ateliere corporate de Craciun.