Alegere buchet de cununie

Alegerea unui buchet de cununie

Buchetul de cununie civila este un accesoriu ce atrage cu usurinta atentia, iar alegerea modelului trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea miresei.

Buchetul de cununie civila ramane o amintire pentru cuplul proaspat casatorit, avand in vedere ca se pastreaza  si nu se arunca ( asa cum se procedeaza cu buchetul de mireasa).

Tocmai de accea , am facut un top al buchetelor de cununie confectionate din hartie, ca ele sa ramana neschimbate in timp si sa mentina pentru totdeauna emotia ceremoniei.

1.Buchetul Beautiful Pastel

 Florile sunt facute exclusiv din hartie in culori pastelate si poate fi o legatura unica a legamantului  vostru.

In culori pastelate , va fi un buchet de cununie romantic si delicat.

 

buchet-de-cununie-pastelat-crem-verde-mov-lila-piersica-roz-510x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Buchetul cu povesti si anemone

Pentru o nunta de poveste iti recomandam un buchet facut din basme.Chiar asa! Buchetul contine flori din paginile cartilor cu povesti nemuritoare , cu Zana -Zorilor si Fat Frumos din lacrima. Anemonele galbene si rosii vin foarte bine in contrast cu florile din paginile cartilor.

Dragostea dureaza o viata, la fel ca si basmele, la fel ca si buchetul tau din flori cu povesti nemuritoare.

 

anemone buchete de flori cununie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Buchetul Blue Sing

Este facut pentru un suflet indragostit de muzica si este confectionat din partiturile celebrei compozitii Nocturne. Poate fi confectionat din partitura ori versurile unui cantec drag tie, ori din povestile tale preferate.

Va fi un buchet de cununie personalizat .

buchet-cu-flori-din-hartie-inspiratie-nunta-cununie-civila-flori-partituri-muzicale-pian-510x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Buchetul Margaret

Poarta in el aroma povestilor copilariei si ale bunicii, povesti cu talc despre bine si rau, printi si printeste.  Margaretele sunt minunatele flori de camp ce pastreaza parfumul acestor povesti intr-un buchet deosebit de cununie.

buchet de flor-cununcnie flori hartie margarete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5.Buchetul Lanul cu maci

La fel ca si buchetul Margaret, este realizat din paginile basmelor. Este un buchet vesel de cununie si pastreaza in el amintirile cand erai copil si te jucai in lanurile cu maci la bunici.

lanul cu maci buchet cununie flori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.Buchetul povesti si origami

Hartia are avantajul ca te poti juca cu ea in fel si chip.

Am cautat in biblioteca bunicilor si am gasit cele mai  frumoase povestiri ale copilariei,  transformandu-le in flori de origami. Frumos! Buchetul de cununie va fi admirat de toata lumea si va dainui o viata.

 

origami buchet cununie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.Buchetul The Magic of Alice

Daca stii ca esti persoana curioasa si visatoare, buchetul acesta este potrivit pentru tine. Nuantele de  albastru si violet pastreaza misterul  fiintei tale interioare. Poate fi completat de povestile dragi tie.

inspiratie-de-nunta-buchet-flori-din-hartie-Alice-in-Wonderland-bleu-anemone-albe-si-purpuriu-510x652

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.Buchetul Roses

Daca esti romantica din fire, acest buchet aduce cu el nuantele pastelate ale trandafirilor si poate fi completat cu povesti de dragoste, poezii ori versurile cantecelor tale de suflet.

 

buchet cununie trandafiri pastel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
9.Buchetul cu anemone

Un buchet pentru cele care iubesc simplitatea.Pentru miresele cu trasaturi simple si personalitate puternica, am creat acest buchet frumos din anemone oachese.

buchet anemone cununie civila flori albe buchet de mireasa

 10. Buchetul de cununie civila  cu lavanda

Un buchet splendid ce poarta in el frumusetea si romantismul lavandei , alaturi de notele musicale din Chopin.Un mininat buchet de cununie ce va dainui in timp , alaturi de dragostea voastra.

buchet de cununie buchet de mireasa lavanda anemone albe flori  trandafiri partituri muzicale inspiratie nunta

 

Sunt sigura ca exista cel putin un buchet de cununie din cele prezentate care ti s-ar potrivi de minune. Nu uita, buchetul de cununie va fi al tau pentru totdeauna, este elementul care pastreaza in el farmecul unui moment de legamant.

Cu bine,

Georgiana S 🙂

Surse foto: PrettyDeco