Buchet de mireasa inspirat din Harry Potter [3 exemple de buchete ]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Buchet de mireasa inspirat din Harry Potter ? [ 3 idei de buchete ]

Daca urmeaza sa te casatoresti si esti in cautarea unui buchet de mireasa inspirat din Harry Potter, am cateva propuneri pentru tine.

  1. Flori cu citate din Harry Potter

Din perspectiva mea,un buchet de mireasa inspirat din Harry Potter ar trebui sa contina citate din faimoasa poveste. Sunt o multime de expresii ce se potrivesc tare bine pentru niste trandafiri din hartie.In felul acesta reusesti sa aduci povestea in cadrul nuntii tale.

2. Buchet cu flori din hartie creponata si file de carte

Buchetul de mai jos e o combinatie de flori realizate din hartie creponata ,alaturi de trandafiri din file de carte. E un pic mai diafan, asta datorita floricelelor din hartie creponata.Acestea le imita oarecum pe cele naturale si de aceea buchetul pare suav. Recomand acest buchet pentru miresele ce si-ar dori totusi un buchet cu flori naturale, insa ,in acelasi timp ar vrea si un buchet inedit, care sa fie altceva. Cred ca acesta e o combinatie potivita si impaca atat miresele romantice , cat si pe cele care vad buchetul doar un simbol .

3. Buchet cu flori naturale

Buchet de mireasa inspirat din Harry Potter – ar trebui sa fie colorat, dar in acelasi timp sa pastreze un aer de magie si mister.

Usor de zis ,nu ? Cert e ca mi-ar placea sa lucreaz un astfel de buchet, atat cu flori naturale, cat si cu flori din hartie. Pana atunci ,am gasit un model cu flori naturale care mi se pare ca are ceva din ceea ce trebuie. 🙂

Aa,tot aici gasiti si lumanari de cununie in aceeasi tema de Harry Potter.

buchet de

Cu drag,

Georgiana

sursa poze:

Buchetele de la punctul 1 le gasiti pe Etsy.com , ca si model.Cu siguranta , sunt multe persoane talentate care va pot crea un astfel de buchet

Buchet de la punct 2 – il gasiti pe Prettydeco, la sectiunea buchete de mireasa

Buchet de la punct 3 – l-am gasit aici ,pe site-ul celor de la nuntiinaerliber.ro