Buchete de mireasa de toamna [ 5 idei care sa te inspire ]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Buchete de mireasa de toamna [ 5 idei care sa te inspire ]

Toamna pare un anotimp  pictat de un mare artist si iti poate oferi cele mai frumoase idei de buchete de mireasa de toamna.SI nu doar ideile, ci si resursele pentru ca se gasesc flori in nuante minunate de marsala, nude, frunze, accente caramizii etc.

Noi am facut un top, pornind de la acele buchete deosebite , inspiratie pentru nuntile din aceasta toamna

1. Buchet de mireasa cu dalii din hartie

Acest buchet mi s-a parut atat de potrivit pentru acele mirese care aleg simplitatea,dar in acelasi timp stiu sa foloseasca si accente de culoare.Ei bine, sa ai o rochie din dantela, simpla,ivory , eventual pantofii si machiajul sa aiba atingeri de marsala iar buchetul sa fie asa. E un buchet de mireasa cu trandafiri si dalii din hartie , ce va dainui mult timp alaturi de voi, in casnicie.Acest adorabil buchet de mireasa poate fi gasit pe site-ul Prettydeco.

2. Buchet de mireasa sauvage 

Un buchet lejer, aerisit, cum ii spune numele sauvage. Ador aceste buchete si modul de asezare a elementelor. Predomina culoarea puternica , marsala, se pare ca printre preferatele noastre.

 

3. Buchet de mireasa in nuante nude ,dar cu accente inchise

Cel de jos e un buchet superb si merita aplaudat. Prin accentele inchise la culoare ,accente ce pot fi chiar si frunze, reda frumusetea sezonului.

4. Buchet de mireasa cu frunze

Un buchet de mireasa un pic mai mic, dar foarte delicat.(in Un buchet de sezon ,cum s-ar zice. Trandafirii sunt caramizii iar restul elementelor sunt frunze, bobite decorative . Este foarte potrivit pentru acest anotimp.

Aici avem iarasi frunze,dar alt stil de constructie a buchetului. Love,love,love!

5. Buchet de mireasa cu pene si note muzicale

Un buchet de mireasa mai atipic, foarte potrivit pentru o nunta cu tematica muzicala.

Contine si pene si trandafiri maro, facandu-l astfel potrivit pentru acest sezon.Poate fi folosit si ca buchet de cununie.

Buchetul de mireasa cu pene si note muzicale il poti gasi aici.

Sursa foto : Pinterest.com  si Prettydeco.

Promit sa revin cu update la acest articol. Pana atunci , buchete cu flori naturale de toamna cream cu mare drag la noua noastra adresa Flori-sauvage.ro.

 

Cu drag,

 

Georgiana