Cum Alegi Cadoul Perfect Pentru El? - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum Alegi Cadoul Perfect Pentru El?

cadoul perfect pentru el

Desi ar putea sa para mai simplu la barbati, e infinit mai greu sa alegi cadoul perfect pentru El. In fond, unei femei ii poti lua o bijuterie, o bluza, o trusa de farduri, o geanta noua si pantofi, un parfum… Dar cu el, ce ne facem?! Iata cateva idei:

 

Gandeste-te la ce hobby-uri are si alege cadoul perfect pentru el

cadoul perfect pentru el cadoul perfect pentru el

Serios acum… Nu exista barbat care sa nu aiba cel putin un hobby. Asadar, e suficient sa ii cunosti pasiunile ca sa stii ce l-ar ferici. Spre norocul nostru, barbatii nu tin pentru ei pasiunile, ci povestesc cu mult patos ce le place sa faca.

 

E pescar?

Ia-i o unealta care i-ar intregi pachetul pe care si-l pregateste in fiecare vara, cand pleaca cu ceilalti amatori la pescuit.

 

E sportiv?

cadoul perfect pentru el

Ia-i un echipament nou sau un ceas de ultima generatie, care sa ii masoare ritmul cardiac si caloriile consumate, cand se da cu bicla.

 

E muzician?

Ia-i albumul trupei favorite, care il inspira. Eventual ceva din clasici. Adauga la asta un set de casti sau un amplificator de sunet, o sa fie impresionat de alegerea facuta.

 

E gamer?

cadoul perfect pentru el

Ai ghicit, ia-i un joc pe care nu il are. Desi pare imposibil, cu siguranta e ceva ce ar putea sa ii intregeasca colectia. La fel de mult ar aprecia un controller nou. Sau un controller in plus, alaturi de dorinta ta exprimata de a-l insoti in cateva jocuri pe consola. Barbatii adora asta!

 

E om de afaceri?

cadoul perfect pentru el

Ia-i un ceas care sa dea bine cu costumele lui din garderoba. O pereche de butoni, un papion interesant, un portofel finut, din piele o sa il faca sa inteleaga ca ai gusturi bune si la cadouri, nu doar la barbati.

 

Asadar, ia un pix si o foaie si fa o lista cu ce stii ca ii place. Elimina ce iti pare neinteresant. Fa un short list. Alege elementul-cheie si gata cadoul!

Sursa foto: Pinterest.