Buchet din flori rezistente de hartie
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cat de rezistente sunt florile de hartie?

Nu e o intrebare retorica, e o intrebare pe care eu una o primesc destul de des. Asa ca , dragii mei, va pot spune cu mana pe inima ca florile din hartie sunt rezistente. Si prin asta ma refer la rezistenta la drum lung, la transport prin firma de curierat , la transport cu avionul. Da, rezista si la transportul cu avionul. Tocmai ce a plecat o pereche de lumanari de nunta spre Geneva. Si erau impodobite cu flori din hartie si fluturi.

Cum se ambaleaza un buchet de flori din hartie?

Buchetelul vine intr-0 cutie de marime cat mai apropiata lui, astfel incat sa nu se loveasca prea tare  de peretii cutiei. In rest, spatiul liber se umple cu hartii sau polistiren.

Buchetele de flori din hartie au ajuns in cele mai indepartate colturi ale tarii, fara probleme semnalate.

Sunt de altfel , singurele flori pe care le poti trimite fara sa te ingrijorezi ca se vor ofili. 🙂 Asadar, poti trimite flori din Bucuresti catre Botosani fara sa te gandesti ca se vor ofili sau deteriora in vreun fel.

 

Cat timp rezista florile din hartie ?

Sunt rezistente cat o viata de om. 🙂 Hartia se face mai frumoasa in timp, capatand acel aspect vintage catre care alergam cu totii. Cred ca trecerea timpului ne face pe toti mai frumosi. 🙂

 

Cum ai grija de un buchet de  florile de hartie ?

Cum bine stii, trebuie ferit de umezeala. Alege-i un suport /vas potrivit si gata. E suficient.