Flori din hartie- Buchete de mireasa sau cununie civila, lumanari cununie
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Flori hartie

Flori din hartie . O alegere!

Poti avea buchete de mireasa cu flori din hartie, lumanari de cununie sau botez , aranjamente pentru nunta, cam orice. Partea frumoasa la florile din hartie este ca nu se deterioreaza si te poti bucura de ele o viata. Cand eram mici, gaseam florile din hartie creponata sau florile din plastic pe la bunici. Poate de multe ori, florile din hartie ne duc cu gandul la acelea, asezate pe etajera si un pic prafuite. Acum gasim buchete care spun povesti, buchete de mireasa si alte minunatii.

Prin acest tip de produs, am incercat sa creez ceva diferit. Buchete de mireasa ce spun povesti, avand florile create din basme, povesti nemuritoare. Buchete de cununie civila cu flori din note muzicale si lavanda. Intotdeauna, am incercat sa aduc acel aspect deosebit, diferit pe care unii oameni il cauta. Chiar si in buchetul de flori.

Spun ca florile din hartie sunt o alegere pentru ca nu oricine poate darui cu toata inima un buchet de flori din hartie.Nu oricine poate purta un buchet de mireasa cu flori din hartie. Spun asta pentru ca intalnesc multi oameni si ii simt.Mai ales , le simt intalnirea dintre ei si florile altfel.

Florile din hartie spun povesti!

Spun povesti pentru ca in ele gasesti trandafiri realizati din basme, alaturi de niste maci rosii si alaturi de cateva anemone gingase si firave.Asta in plina iarna. E minunat cand oamenii aleg sa daruiasca un astfel de buchet de flori. Unul prin care descriu practic persoana careia ii este adresat.

Alice in Tara Minunilor ne-a fost de foarte multe ori inspiratie, de aici am pornit multe buchete si chiar lumanari de cununie. Basmele sau povestile nemuritoare ne sunt iarasi prietene in realizarea acestor buchete. Din ele iau nastere flori minunate.

Florile din hartie iti aduc cantece !

Da, iti aduc cantece. Mai ales daca esti pasionat de muzica sau vrei ca muzica sa fie prezenta alaturi de tine la evenimentul important . Acum ceva timp am pornit o sectiune de buchete cu flori din hartie bazate pe acest concept. Primul buchet era dedicat unei persoane passionate de muzica, studenta la Conservator. Am strans in acest buchet multa emotie si am transformat-o in trandafiri cu note muzicale, trandafiri cu claviatura de pian si note muzicale pictate.  O alta idee primita de la cea care isi dorea un buchet de cununie , a fost sa aiba un buchet realizat din versurile melodiei Angels a lui Robbie. Minunat sa stii ca porti un astfel de buchet, cu o astfel de incarcatura speciala pentru tine. Asa cum spuneam, nu oricine poate purta un astfel de buchet intr-o zi importanta mai ales. Trebuie sa stii ca este pe sufletul tau si ca te reprezinta.

Ce iti putem oferi ?

In atelierul nostru toate florile sunt realizate manual, pe comanda. Sunt flori din hartie colorata sau flori din hartie de matase. Asta alegem in momentul in care le concepem.

Cu flori din hartie putem asigura necesarul de flori, ca sa zic asa, pentru un intreg eveniment.

Minunate vor fi buchetele de mireasa din flori din hartie, aranjamentele pentru masa , lumanarile de cununie, cocardele invitatilor ,dar si buchetele sau bratarile domnisoarelor de onoare. Ce imi place cel mai mult la florile din hartie e ca poti avea orice cromatica , in orice anotimp. Chiar daca nunta ta e iarna, poti avea bujori si anemone.Chiar si maci.  Buchetele vor ramane o amintire superba din ziua frumosului eveniment iar aranajamentele de masa vor fi dorite de toti mesenii. Botezurile sunt si ele evenimente foarte importante pentru noi. Micutii crestini pot avea lumanarea de botez cu flori din hartie ,ramanand astfel o amintire minunata din acea zi.

Totul este personalizat !

Fiecare comanda este unica si personalizata. Fiecare buchet este diferit, florile fiind realizate manual. Iti poti aduce aportul personal in crearea buchetului prin alegerea cromaticii, a tipurilor de flori, a materialului de prins sau a panglicii.

Totodata, in partea de blog incurajam creativitatea. Daca ai nevoie de ajutor , ne poti intreba despre cum sa realizezi flori origami din hartie glasata, flori din hartie creponata pentru nunta (diverse proiecte Diy) sau flori de primavara din hartie ,de exemplu.