Flori uriase din hartie colorata pentru decoruri si panouri florale
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Flori uriase

Flori uriase din hartie colorata pe care le folosim in decoruri. Cu ele realizam cele mai frumoase panouri florale pentru nunta  la preturi decente. Florile sunt disponibile atat la bucata (mari, medii si mici), dar si la seturi.

Daca ai nevoie sa umpli un spatiu de 2 m x 2m , de exemplu,vei avea nevoie de flori din toate categoriile,adica flori mari ,dar si medii si mici. Cel mai bine ti s-ar potrivi o oferta de panou floral .Asa ca noi iti vom livra un necesar de flori uriase din hartie pentru ca tu sa acoperi spatiul in totalitate.

Cere o oferta pentru flori uriase din hartie !

Flori uriase realizate pe comanda pentru evenimentul tau unic.

Din experienta noastra ,iti putem recomanda anumite tipuri de flori din hartie, potrivite pentru spatiul tau sau o combinatie de decoratiuni. Poti combina pom pomii si rozetele cu florile din hartie intr-un mod foarte frumos.Sau mai poti folosi alte trucuri, cum ar fi, sa faci doar o arcada cu flori,iar in rest sa ai un material colorat sau un print interesant. Nu sunt flori din hartie creponata, aceasta nu ne-ar ajuta sa cream volumul dorit. De regula ,folosim o hartie colorata de grosimea 85 gr/mp, asemanatoarea hartiei normale de scris. Nu sunt tratate cu nicio substanta impotriva incendiilor si nu sunt din carton.

Panourile florale pe care le propunem sunt unice, florile sunt realizate pe comanda, neexistand stocuri. Panouri florale de vanzare nu mai avem in prezent,insa va putem ajuta cu necesarul de flori si cu un ghid pentru a realiza suportul pentru lipirea acestora.

Flori uriase sunt flori de hartie mari ,colorate ,flori  handmade. Acestea sunt atributele care caracterizeaza florile din atelierul nostru.

Cu siguranta, vom realiza orice tip de floare de hartie doresti, pornind de la imaginea ce ti-a placut si te-a inspirat. Paleta de culori este vasta si ne putem juca cu nuante si degradeuri.

Cu ajutorul florilor din hartie de tip butaforic, poti realiza acele minunate panouri florale. Locul unde se strang toti invitatii sa faca poze , atrasi de decorul deosebit.

Aceste minunate panouri sunt folosite pentru poze la evenimente si vor reprezenta un decor unic, de neuitat.

Afla care e oferta noastra pentru un panou floral nunta trimitand un mail la contact@prettydeco.ro.

In prezent avem un panou de botez de inchiriat cu baloane de aer cald si norisori pufosi. Este potrivit atat pentru petrecerea de botez a unui baietel, cat si pentru fetite. Panoul de inchirat include si suportul panoului sau cadrul metalic.

O alta idee de decor ar fi cea a florilor cu tulpina. Aici trebuie doar sa iti imaginezi cum ar arata cativa maci din hartie sau bujori din hartie creponata, de aproximativ 2 metri inaltime. Imagineaza-ti mai multi laolalta, formand un decor de poveste pentru un eveniment.

Sunt minunate aceste flori uriase din hartie si merita intreaga apreciere.

Ele mai pot fi folosite in diverse moduri pentru a decora vitrinele.