Flori uriase Arhive - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro

Flori uriase

Florile uriase sunt florile din hartie pe care le folosim in decoruri. Cu ele realizam cele mai frumoase panouri florale la preturi decente. Sunt disponibile atat la bucata (mari, medii si mici), dar si la seturi.

Daca ai nevoie sa umpli un spatiu de 2 m x 2m , de exemplu,vei avea nevoie de flori din toate categoriile.Cel mai bine ti s-ar potrivi o oferta de panou decorativ .Asa ca noi iti vom livra un necesar de flori pentru ca tu sa acoperi spatiul in totalitate.

Cere o oferta pentru flori uriase din hartie !


Din experienta noastra ,iti putem recomanda anumite tipuri de flori, potrivite pentru spatiul tau sau o combinatie de decoratiuni. Poti combina pom pomii si rozetele cu florile din hartie intr-un mod foarte frumos.Sau mai poti folosi alte trucuri, cum ar fi, sa faci doar o arcada cu flori,iar in rest sa ai un material colorat sau un print interesant. Nu sunt flori din hartie creponata, aceasta nu ne-ar ajuta sa cream volumul dorit. Folosim o hartie colorata de grosimea 85 gr/mp, asemanatoarea hartiei normale de scris. Nu sunt tratate cu nicio substanta impotriva incendiilor si nu sunt din carton.

Panourile florale pe care le propunem sunt unice, florile sunt realizate pe comanda, neexistand stocuri. Panouri florale de vanzare nu mai avem in prezent,insa va putem ajuta cu necesarul de flori si cu un ghid pentru a realiza suportul pentru lipirea acestora.

Flori uriase sau flori de hartie mari ,colorate , handmade. Acestea sunt atributele care caracterizeaza florile din atelierul nostru.

Cu siguranta, vom realiza orice tip de floare de hartie doresti, pornind de la imaginea ce ti-a placut si te-a inspirat. Paleta de culori este vasta si ne putem juca cu nuante si degradeuri.