Flori medii hartie colorata pentru panouri florale pret 14 lei bucata
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Flori medii hartie colorata

Flori medii hartie colorata, disponibile intr-o mare varietate de nuante.

Poti amenaja panouri florale pentru poze, tablouri 3d sau poti decora un perete inestetic.

Showing all 4 results

Flori medii din hartie colorata cu ajutorul carora poti crea decoruri de vis. Inspira-te din multitudinea de imagini disponibile cu decoruri cu flori si gaseste-ti varianta potrivita. Cu sigurata , ai optiuni potrivite si gusturilor tale,dar si bugetului tau.

Varianta de decor cu flori din hartie este o varianta de decor ieftina, ce se poate realiza usor si fara ajutor de specialitate.Florile nu se usuca, nu se ofilesc ,nu au nevoie de ingrijire speciala sau recipiente speciale.Trebuie doar sa le feresti de umezeala , sa fie montate intr-un spatiu ce nu permite acces aerului umed. Asadar,sunt potrivite ,pe termen lung, pentru un decor de interior. Se pot folosi cu succes si in exterior,insa trebuie avut grija la umezeala.

Am scris (si aratat ) pe blog cum sa faci singura un panou floral cu flori din hartie. De asemenea, tot pe blog gasesti si materialele necesare unui astfel de proiect diy. Le poti combina cu flori de hartie mari, cu trandafiri sau flori de matase. O alta idee ar fi sa creezi un mix de flori si rozete ,pom pomi.Cu siguranta va fi un photobooth deosebit.