Creatori de flori din hartie

Ce mai fac creatorii de flori din hartie ?

Cred ca raspunsul ar fi : flori din hartie, desigur! 🙂

E tarziu, dar vreau sa impartasesc din frumusetea breslei. Pe MioGallery I-am observat inca din 2015, de cand m-am apucat sa lucrez cu hartie.Astazi observ cum au reusit sa decoreze vitrinele unor parfrumerii celebre, precum cele de la Guerlin . Imi creste inima si parca imi cresc si mie aripi. De ce ? Pentru ca imi confirm mie insami ca poti face lucruri marete din orice. Poti incepe sa faci flori din hartie si poti ajunge sa decorezi cu ele vitrine din Paris. Daca faci asta cu pasiune si daca simti ca asta e o pasiune de-a ta. Daca atunci cand ceea ce faci iti da bucurie si totul se desfasoara lin, vine de la sine, atunci da, ai sanse . Cred ca asta se numeste performanta si bineinteles, implica tone de munca. Dar implica si acel talent si placer, bucurie de a face asta.

Uite ce au facut!

Mi se par atat de diafane ,dar cu un foarte mare impact vizual, totodata..Minunat!

Asadar, voi reveni si eu cat se poate de repede cu poze de la ultimul nostru decor . Este vorba tot de vitrina magazinului cu ceasuri de pe Victoriei, am adaugat mici cadre cu flori de hartie in nuante de toamna. De abia astept sa le vedem in vitrina!

Ce au mai facut si pot spune ca sunt la fel de indragostita de idee, ar fi  decorul unui stand expozitional cu flori uriase cu tulpina.

Cred ca poza spune totul!

Sa decorezi la un targ de produse cosmetice un stand in acest fel mi se pare mai mult decat potrivit. Cred ca oamenii veneau atrasi asemenea insectelor! 🙂

Sunt foarte entuziasmata legat de acest tip de floare, pregatim si noi acum un model in atelier. Avem deja flori mari cu tulpina, dar vrem ceva big.Cum ar fi niste bujori din hartie creponata cu tulpina sau ranunculus sau trandafiri de aproape 2 metri inaltime , asezonati cu frunze si boboci.Minunat!

Sa ne amintim totusi de macii facuti asta-primavara pentru cei de la Novo-Park si West Gate.Au fost niste proiecte minunate ! 🙂

Sau sa ne amintim de super proiectul de asta-iarna, tot cu flori rosii uriase.

Simt cum e loc de mai mult si mai bine pe partea asta , a florilor cu tulpina.Asa ca hai sa cream niste flori extraordinar de frumoase! 🙂

Nu ma pot abtine asa ca va las o parte ( o mica parte) din pozele mele de pe Pinterest.

Sunt , bineinteles, flori din hartie creponata , flori din hartie colorata, avand tulpina si frunze decorative.Sunt adorabile si vreau sa avem si noi asa ceva in decorurile noaste cat mai curand!

Este doar un preview a ceea ce inseamna acest sector al florilor din hartie.Totul cu multa imaginatie si bun -gust, bineinteles! 🙂

Pana atunci, va las gama existenta acum de flori din hartie cu tulpina, poate va inspira ceva pentru decorurile voastre!

Sursa foto: MioGallery 

  Pinterest.com

Prettydeco.ro

 

Cu drag,

Georgiana