marturii de nunta
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Ce marturii de nunta alegem?

 

Marturiile de nunta sunt mici daruri oferite invitatilor in semn de recunostinta pentru participarea acestora la ceremonie. Rafinate si de bun gust, marturiile sunt amintiri parfumate si colorate care pastreaza aroma unei nunti ca in povesti. De cele mai multe ori,marturiile de nunta sunt confectionate din elemente naturale, cum ar fi batoane de scortisoara, flori de lavanda, ceai ori seminte de flori, pastrate in saculeti rustici sau sticlute. Pe langa aceste elemente, in compozitia unei marturii de nunta pot intra flori dragalase din hartie, ori bomboane colorate.

 

Iata cateva  modele de marturii de nunta care  ii vor incanta pe invitati:

1. Marturii de nunta Batoane de scortisoara si flori

Sunt delicate si elegante, un mix intre rusticul batoanelor de scortisoara si gingasia florilor din hartie (pot fi facute din harti, partituri ori filele cartilor preferate). Culorile florilor pot fi alese in functie de specificul evenimentului. Pot fi insotite de eticheta cu numele invitatului, pentru un plus de personalitate. Te invitam sa vezi cateva modele minunate si sa te inspiri din modelele de marturii de nunta de aici.

marturii harta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0193

marturii nunta ieftine  cu scortisoara idei marturii de nunta (Copy)

2. Marturii de nunta cu levantica

Sunt ideale pentru o nunta in aer liber. Florile de lavanda vor raspandi mireasma unei zile insorite din Provence. Pentru o atmosfera si mai rustica, lavanda se va pune in saculeti din rafie, ori in sticlute transparente, infasurate cu snururi de sfoara. Puteti visa la un colt inmiresmat din Provence.  Am strans cateva modele de marturii de nunta cu lavanda si aici.

idei nunta inspiratie marturii rustice si ieftine sticluta cu levantica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marturii nunta sapun cu lavanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Marturii de nunta cu seminte de flori

 

marturii seminte idei nunta

Sunt ideale pentru o  nunta de primavara. Acestea sunt simbolul cresterii si infloririi iubirii voastre. Sunt insotite de etichete precum “Grow your love” ori “Love in bloom”. Pastrate intr-un saculet legat cu panglica alba, semintele vor fi insamantate, iar invitatii se vor bucura de dragostea voastra.

marturii nunta inspiratie saculeti din panza cu seminte de flori prinsi cu dantela

marturii rustice sticlute cu seminte

marturii de nunta seminte

4. Marturii de nunta cu bomboane

Este primul model de marturie, fiind o forma de salut in Evul Mediu si o modalitate simpatica de apropiere intre oameni. Marturiile cu bomboane sunt jucause si vor aduce o buna dispozitie oaspetilor. Absolut delicioase! Priviti cat sunt de nostime si dragalase in pozele de mai jos.

idei marturii de nunta borcanele cu bomboane colorate dulci

idei marturii nunta borcanele bomboane bleu alb si negru alice in wonderland inspiratie

idei marturii nunta borcanele cu bomboane colorate

inspiratie nunta marturii sticle mici bomboane colorate

idei marturii nunta cutiute cu mashmallow mint galben si roz5. Marturii de nunta cu ceai

Pentru o ambianta linistita si dichisita va recomandam marturiile de nunta cu ceai. Sticultele cu ceai, legate cu fundite si etichete vor aduce cu siguranta un moment de armonie invitatilor. Marturii de nunta pentru o reuniune intre prieteni , la un ceai imbietor.

marturii rustice sticlute cu seminte

marturii rustice sticlute cu ceai

marturii nunta sticlute cu ceai - Copy

marturii de nunta sticlute cu ceai petrecere tematica Alice in Wonderland tea party

6. Marturii de nunta Buchetele de flori

Sunt marturiile care nu se vor degrada niciodata, fiind facute din hartie. Buchetelele de flori sunt gingase si rustice. Paleta de culori va apartine, dati drumul imaginatiei si jucati-va cu nuantele de marturii de nunta de aici.Le poti potrivi cu buchetul tau de mireasa sau cu aranajamentele de flori asezate pe mese. Vei da o pata de culoare in plus intregului eveniment.

toatefloricele5

buchgalb3

buchet nunta marturie flori hartie

buchetel rosu marturie nuntaVor  incanta invitatii prin aspectul si aroma lor, ce pastreaza magia iubirii voastre, de care invitati isi vor aduce aminte cu bucurie.

Numai bine si zile insorite va doresc,

Georgiana S 🙂

Surse foto: PrettyDeco & Pinterest