Cel Mai Frumos Buchet de Mireasa - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cel Mai Frumos Buchet de Mireasa

Draga mea, momentul unic in care vei imbraca rochia alba si vei fi in centrul atentiei, ca o printesa se apropie cu pasi repezi! Sigur ca, ca oricare viitoare mireasa, iti doresti ca totul sa fie perfect. Nu te stresa, o sa iasa minunat! Ai ales rochia? Hai sa vedem impreuna care ar fi cel mai frumos buchet de mireasa pentru tine!

Iata 3 elemente-cheie de care sa tii seama cand alegi buchetul tau de mireasa:

  • asortat cu rochia de mireasa
  • potrivit cu stilul miresei
  • conform cu temperamentul miresei care il poarta

Cel mai frumos buchet de mireasa – Flori de Camp

Esti o fire dezinvolta? Iti place la nebunie sa te cateri pe munti sau doar sa te plimbi de-a lungul campiilor si sa mirosi florile? Iti place sa culegi zarzare direct din copac? Da, un buchet de mireasa din flori de camp ar fi alegerea perfecta, in cazul tau. Alaturi de o rochie de mireasa “altfel” si fara voal pe cap, ci cu o coronita frumoasa din aceleasi flori de camp vei radia, pur si simplu!

Cel mai frumos buchet de mireasa – Buchet din trandafiri

Esti o romantica incurabila? Iti place sa primesti trandafir, indiferent de eveniment? Simti ca trandafirii sunt expresia cea mai potrivita pentru un “Te iubesc?” Atunci, fara indoiala, buchetul tau este unul fancy, din trandafiri. Fie din toate culorile, fie doar rosii sau albi, fie combinati cu superbele frezii, asortati cu o rochie eleganta, din tul, de printesa, iar pe cap un voal extravagant. Vei arata fa-bu-los!

 

Cel mai frumos buchet de mireasa – Flori de hartie

Draga mea, esti curjoasa?! Iti place sa pastrezi lucrurile la care tii in forma lor actuala, cat mai mult timp? Ce zici tu de un buchet de mireasa din flori de hartie? Arata absolut senzational! E foarte la moda, une mai pui… In plus, merge cu absolut orice model de rochie si coafura.

Te astept pe site, sa iti alegi cel mai frumos buchet de mireasa, care va intregi ziua ta perfecta!