Cele Mai Inspirate Cadouri de Ziua Femeii - PrettyDeco

Cele Mai Inspirate Cadouri de Ziua Femeii

cele mai inspirate cadouri de ziua femeii

Cu totii avem in minte pe cineva drag atunci cand se apropie 8 martie. Asadar, avem pe cine sarbatori si cui ii face un cadou binemeritat. Cele mai inspirate cadouri de ziua femeii vin din suflet. Sunt gesturi mici, dar care cantaresc enorm.

Iata cateva “pachete” de cadouri pentru femeile din viata voastra:

Flori si bomboane

cele mai inspirate cadouri de ziua femeii cele mai inspirate cadouri de ziua femeii

Nu, nu este un cliseu. Atata vreme cat alegeti florile ei preferate si bomboane cu o insemnatate anume, ati dat-o gata! Nu doar gestul o sa o incante, ci si faptul ca ati tinut minte detalii cum ar fi: culoarea preferata, gustul preferat, florile preferare…

Deci, cu putin brainstorming si un buget redus, veti infrumuseta ziua femeii dragi voua!

Carti si flori

cele mai inspirate cadouri de ziua femeii cele mai inspirate cadouri de ziua femeii

Este un mic bookworm? De flori nu intrebam, fiindca tuturor femeilor ne plac. Deci intra la DA by default.

Un buchetel de flori, si nu unul oarecare… Acel buchet care sa aiba inscris citatul cartii preferate! Sau un synopsis al cartii pe care tocmai ce i-ati daruit-o. Sau pur si simplu o urare din suflet… Minunat, nu-i asa?!

E de ajuns putina imaginatie ca sa va dati seama cat de incantata o sa fie de combinatia aceasta. Complet originala alegerea!

Marturii cu ceai si bilete la teatru

corporate gifts pentru 8 martie

 

cele-mai-inspirate-cadouri-de-ziua-femeii

Este o consumatoare de arta? V-a ajuns pe la urechi cum ca si-ar dori sa ajunga la o piesa de teatru anume? Atunci rezervati cele mai bune locuri la loja si puneti-i biletele intr-un plic parfumat, alaturi de borcanelul cu ceai aromat.

Daca stiti care este ceaiul ei preferat, cu atat mai bine. Adaugati o urare pe masura pe panglica ce insoteste borcanelul cu ceai si cadoul este complet!

Asadar, nu lasati aceasta zi speciala sa treaca nesarbatorita! Cu un simplu gest si fara o cheltuiala considerabila puteti darui cele mai inspirate cadouri de ziua femeii!

Sursa foto: Prettydeco si Pinterest