Flori rezistente pentru buchetul de mireasa
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cele mai rezistente flori pentru buchetul de mireasa

Mi-am dat seama de la bun inceput care sunt cele mai rezistente flori pentru buchetele de mireasa.

Mai tarziu , cand florile au plecat din Bucuresti si au ajuns in Geneva in stare buna, mai mult, cand au rezistat la fel de bine si dupa, atunci mi-am intarit aceasta convingere initiala.

Florile despre care vorbesc sunt la fel si acum, la fel ca atunci cand au fost impachetate si trimise la drum lung.

 

Vorbesc , bineinteles ,despre florile de hartie. Sunt o optiune pe termen lung , poate cea mai rezistenta varianta de flori pe care le poti alege pentru buchetul de mireasa.

Te vor intovarasi nu doar in ziua cea mare si frumoasa, cand tu tei vei imbraca intr-o rochie de zana alba si diafana, ci si de-a lungul casnicii. Suna de parca te asteapta o lupta nu tocmai roz 🙂

Daar, le vei avea alaturi tot timpul , le poti aseza intr-un loc pretios  si le poti admira atunci cand vrei sa retraiesti fericirea acelei zile .Sau atunci cand tu simti nevoia de asta.

 

Ce ador la aceste buchete, e ca poti transmite nu doar culoare  ci si pasiuni, impatimiri. Daca ai o tematica mai deosebita, de exemplu, teatru,muzica, artele, etc, poti avea un buchet care sa fie centrul intregii povesti. Sa fie nucleul de la care pleaca toate celelalte ale nuntii.

Am fost onorata pana acum cu incredere de catre mirese indraznete, libere si puternice. Asa le simt, asa le vad.

 

buchet mireasa  flori din hartie mint si auriu buchet flori hartie mov lila buchet de mireasa flori din hartie mint buchet mireasa flori hartie mov lila (1) buchet-de-mireasa11-700x810[1] buchetflori-hartie-700x810[1] inspiratie nunta buchet de mireasa flori din hartie ziar si maci rosii

 

Cu drag,

Georgiana

Foto: prettydeco.ro