Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Visezi la ziua nuntii tale de cand ai vizionat primul tau film de dragoste sau de cand ai citit prima carte de Jane Austen? Vremurile s-au mai schimbat de la primul film de dragoste, totusi. Din fericire, oamenii au acum libertatea de a alege sa isi expuna personalitatea prin felul in care aleg sa arate. Astfel ca, femeile isi tund parul scurt, in timp ce barbatii isi lasa plete. Si, fiindca o mireasa trebuie sa arate senzational, indiferent de lungimea parului ei, iata cateva idei de coafuri pentru mirese cu parul scurt :

Tunsoare bob cu accesorii

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Tunsoarea bob este foarte la moda. La fel si tunsoarea pixie. Daca esti norocoasa purtatoare a unei asemenea tunsori, sub nicio forma nu este cazul sa astepti sa iti creasca parul ca sa il coafezi pentru nunta !

Miresele pot arata fabulos doar adaugand un accesoriu simplu parului : o diadema, o floare, o coronita din flori. Sunt foarte fancy si subliniaza foarte bine personalitatea puternica a miresei.

Coafuri pentru mirese cu parul scurt sau scurt spre mediu

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Coafuri Pentru Mirese Cu Parul Scurt

Daca ai parul foarte scurt, iti poti pune o bentita sau o diadema, ori o coronita sau pur si simplu voalul. Numai o femeie cu un caracter foarte puternic poate alege o coafura ca aceasta. Asadar, alege sa fii diferita si sa te simti bine in pielea ta cu o astfel de coafura de mireasa !

Pentru un par care acopera o buna bucata din ceafa, poti alege fie sa il indrepti, fie sa il ondulezi. Accesoriile sunt optionale. Il poti prinde intr-o parte, la fel de bine, il poti impleti. Tu alegi !

Daca totusi iti doresti cu orice pret parul lung la nunta, atunci, nu e nevoie sa astepti sa creasca. Poti apela oricand la extensii.

Asadar, esti gata sa arati fenomenal in cea mai importanta zi din viata ta?! Vezi ce ti se potriveste cel mai bine, vorbeste cu stilistul tau si fa o proba, inainte de a lua decizia finala.

 

Sursa foto: Pinterest