Idei de Corporate Gifts Pentru 8 Martie - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Idei de Corporate Gifts Pentru 8 Martie

corporate gifts pentru 8 martie

Brace yourselves, oameni buni, vine primavara si aduce cu ea ziua femeilor din viata noastra ! Si da, trebuie sarbatorita cum se cuvine ziua de 8 martie. Doamnele si-au facut déjà programarile la coafor si unghii, dar si rezervarea la restaurant. Ce facem, insa cu cadourile ? Pentru ca se poarta sa daruim, iata cateva idei de corporate gifts pentru 8 martie :

Corporate gifts pentru 8 martie –Marturii cu ceai

corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie

Fara indoiala, o alegere deosebita in materie de cadouri de ziua femeii ! Doamnele sunt mari amatoare de ceai si o sa aprecieze mai intai parfumul, iar apoi aroma acestui dar inedit ! Putem atasa la fiecare sticluta un mesaj pentru doamne. Se pot personaliza, desigur : fie ‘’Have a TEAriffic day !’’, fie putem folosi numele companiei, alaturi de urarea ‘’La multi ani de 8 martie !’’. Aici este doar o chestiune de gusturi si un pic de marketing, desigur J.

In plus, borcanelele se pot depozita usor in sertarul doamnelor de la birou sau se pot transporta in siguranta pana acasa, unde se pot bucura de continut impreuna cu cei dragi.

Corporate gifts pentru 8 martie – Buchetele de flori

corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie corporate gifts pentru 8 martie

… si nu orice fel de flori, ci flori din hartie ! orice femeie adora sa primeasca flori, asadar, alegand acest tip de cadou corporate pentru ziua femeii, nu aveti cum sa dati gres !

Pentru ca darul de 8 martie sa fie de neuitat, propunem ca, pe hartie, sa imprimam cateva mesaje din ‘’Micul Print’’, spre exemplu. Dupa cum stiti, cartea aceasta este celebra datorita notei pozitive pe care autorul o confera vietii, in ciuda oricarei greutati am intampina noi, oamenii. Are numai feedback-uri bune, deci, reprezinta o resursa de energie si optimism cu care isi pot incarca bateriile reprezentantele sexului frumos.

Asadar, sa nu uitam sa daruim, nu dor de ziua femeii, ci in fiecare zi ! Si sa nu uitam sa multumim femeilor ca exista prin niste simple corporate gifts de 8 martie !