Cu Cat Timp Inainte Ar Trebui Sa Incepi Planificarea Nuntii? - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cu Cat Timp Inainte Ar Trebui Sa Incepi Planificarea Nuntii?

cum sa organizati o nunta in doar 6 luni

Asadar, ti-a facut propunerea cea mare si tu, evident, cu glas tremurand, ai spus ‘’Da!’’ Se cheama ca sunteti logoditi. De acum, incepe partea cea mai interesanta, respectiv planificarea zilei celei mari. Evident, trebuie sa fie perfecta :). Planificarea nuntii poate fi si o sursa de mult, mult stres, intrucat trebuie mereu sa jonglezi cu timpul si bugetul, factorii decisivi ai intregii actiuni.

Toate femeile viseaza la o zi perfecta si lipsita de stres, insa o nunta planificata pe repede inainte poate sa aduca fix opusul, multa dezamagire, oboseala si mult stres. Asadar, am facut un pic de research ca sa vedem cam cum trebuie procedat ca sa nu risti sa ajungi in criza de timp. Sau de nervi :). Asadar…

Cand Incepe Planificarea Nuntii ?

planificarea nuntii

planificarea nuntii

planificarea nuntii

Cat mai curand posibil!

planificarea nuntii

planificarea nuntii

Cu poate 15 luni inainte, plus sau minus cateva luni. Depinde de cuplu, desigur. Daca ai angajat pe cineva care sa se ocupe de asta in locul tau, poate sa fie totul gata in doar cateva saptamani. Luati, insa, in calcul ca asta va fi posibil doar daca aveti o pila la restaurant.  Putin probabil sa il  gasiti disponibil cu doar cateva saptamani inainte de nunta. Poate deja rezervat pentru un alt eveniment, cu un an inainte. La fel si band-ul dorit si furnizorii de decoratiuni sau dulciuri.

Deci, ca sa evitati aceste neplaceri, cel mai bine ar fi sa incepeti sa planificati…

De cand v-ati logodit!

planificarea nuntii

planificarea nuntii

planificarea nuntii

planificarea nuntii

Poate suna bizar si absurd.  Insa a pune cateva lucruri pe hartie si a da niste telefoane nu inseamna ca va pripiti. Dimpotriva, inseamna ca aveti in vedere fiecare mic detaliu si nici nu o sa riscati nopti de nesomn din pricina stresului. Apoi, toti furnizorii au agenda facuta pe urmatoarele luni. Daca te decizi sa incepi pregatirea cu macar 12 luni inainte, vei putea sa rezervi localul favorit, sa cauti rochia mult visata, sa prinzi band-ul preferat liber, sa comanzi decoratiunile si candy bar-ul s.a.m.d.

Ai nevoie de ceva sfaturi ? Te asteptam cu mult drag cu intrebari!

 

Sursa foto: Pinterest