Idei pentru o nunta cu tematica marina
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum decorezi o nunta cu tematica marina

O nunta cu tematica marina e atunci cand visezi la o nunta de basm, organizata pe o plaja cu nisip fin, scaldata de valurile marii, cu miros de scoici si glas de pescarusi, purtand o rochie alba vaporoasa sub soarele verii si un buchet superb de flori. O nunta cu tematica marina este ceva cu totul special, indiferent ca se desfasoara pe plaja sau intr-un spatiu cu vedere la mare, decoratiunile trebuie sa fie sugestive. Bineinteles, culoarea preadominanta va fi albastrul, ce poate fi folosita tintr-o gama larga de nuante, de la bleumarin la albastru acvamarin.

In continuare va recomandam cateva obiecte decorative pentru o nunta cu tematica marina :

1.Pom-pomi

Cea mai potrivita combinatie pentru o nunta pe plaja sunt pom-pomii albi si albastri. Vor fi in ton cu marea, cu spuma valurilor si evident, cu rochia miresei. II poti agata de spatarul scaunelor, ori pe arcada unde va avea loc ceremonia. Pentru un efect de neuitat, asaza-i pe marginea culoarulu care duce catre altar, sau la intrarea in spatiul rezervat petrecerii. Poti comanda pom-pomi in paleta de culori pereferate aici.

 

pompomi-decoratiuni-nunta-tematica-marina

pom-pomi decoratiuni albastre marine nunta

pom pomi decoratiuni marine idei nunta

pompom decoratiuini nunta tematica marina

pom-pomi aqua marine decoratiuni nunta

pom-pomi nunate marine decoratiuni nunta

 

pom-pomi decor tematica marina nunta

2.Ghirlande

Fie ca sunt inimioare sau flori din hartie, nu uita sa adaugi pe ici pe colo scoici ori stele de mare sau achizitioneaza siraguri facute integral din scoici.Ghirlandele dau bine in special la locul petrecerii agatate pe un perete sau deasupra meselor. Candy-barul este un alt loc care merita atentie. Fiind in aer liber, te poti baza pe ciucurii colorati, cei mai jucausi in briza marii. Aici si aici gasesti cateva seturi interesante de ghirlande si ciucuri.

ciucuri decoratiuni marine nunta mare plaja

 

ghirlanda flori decoratiuni marine nuntaghirlanda decoratiuni nunta

ghirlanda inimioare sedinta foto nunta

ghirlande decor nunta marina

ghirlande decoratiuni nunta marina

ghirlande-decor-marin -nunta

scoici decor nunta marina

3.Marturii de nunta

Micile cadouri oferite invitatilor, sau marturiile de nunta, vor pastra amintirea unui moment plin de iubire. Optiunile de marturii pe aceasta tema sunt nenumarate, de la sticlute “message in a bottle” pana la mini-vaporase, rame foto cu scoici, boluri cu nisip si stelute de mare si sticlute cu sare de mare.

marturii-nunta-decoratiuni-marine

marturii-nunta-marina-decoratiuni

marturii-nunta-marina-decor

 

marturii-navy-nunta-marina

marturii nunta marina decoratiuni

marturii decoratiuni nunta marina

decor-marin-nunta

4.Buchetul de mireasa

Prinde tumultul marii si o raza de soare intr-un buchet de flori din hartie de matase. Alege mai multe nuante de albastru, alb si galben. Nu vei avea probleme ca vantul iti va imprastia petalele florilor naturale, in plus, il vei avea amintire toata viata. Iti recomandam 2 buchete de mireasa aici si aici, si inca unul, pentru domnisoarele de onoare aici.

idei de rochii pentru domnisoarele de onoare nuante marine bleu turcoaz aqua inspiratie nunta

idei buchet de mireasa inspiratie marina aqua turcoaz bleu albastru flori rezistente din hartie

idee buchet de cununie flori rezistente nuante acvamarin mare  albastru alb tematica calatorii travel

buchet-mireasa-decoratiuni-nunta-marina

buchet mireasa nunta marina

 

nunta marina

5.Photo booth

Organizeaza un colt pentru sedintele foto. Daca ai norocul sa te afli pe un vas, cu atat mai bine, daca nu fixeaza o arcada cu voaluri albe, nisip  din plin, scoici, macheta unui vaporas, ori o ancora imensa. Va fi deliciul petrecerii, mai ales daca aceasta se va desfasura intr-un spatiu inchis, si nu la mare.

idei-decoratiuni-nunta-marina

navy-decor-marin-nunta

navy--marin-decor-nunta-decoratiuni-petrecere

Nunta cu tematica marina ofera o gama larga de accesorii si decoratiuni, albastrul fiind culoarea regina a evenimentului. Pentru un aspect navy, decorati locul cu sfoara,colace de salvare, ancore si folositi mai mult bleumarinul, albul si rosul.

Va doresc o nunta de vis cu mult nisp in par !

Georgiana S 🙂

Surse foto: PrettyDeco & Pinterest