Cum Decorezi O Nunta Restransa? - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum Decorezi O Nunta Restransa?

Nuntile mari si extravagante nu sunt pentru toata lumea. Daca esti in cautarea acelui sentiment de intimitate alaturi de prieteni apropiati si familie, atunci, o nunta restransa este perfecta pentru tine. Te intrebi cum decorezi o nunta restransa? Ei bine, foarte diferit fata de cum decorezi o nunta mare, cu multi invitati. Ideea de intimidate se poate pierde foarte usor daca te straduiesti prea tare.

In consecinta, iata punctele-cheie in decorarea unei nunti intime:

Cum decorezi o nunta restransa – Metoda KISS

cum decorezi o nunta restransa   cum decorezi o nunta restransa   cum decorezi o nunta restransa

KISS (Keep It Simple Silly) este cea mai indicata in cazul alegerii decoratiunilor pentru nunta ta restransa. Asta inseamna ca trebuie sa te ghidezi dupa numarul de invitati, in primul rand. Incearca sa alegi locatia in functie de numarul acestora. Astfel, cu cat locatia este mai mica, cu atat este mai usor de decorat.

Nu impopotona spatiul prea tare

cum decorezi o nunta restransa

cum decorezi o nunta restransa

cum decorezi o nunta restransa

Ai ales o nunta restransa, asadar nu trebuie sa incarci prea tare atmosfera. Cu cat mai putine elemente, cu atat mai bine. Daca ai spatiu outdoor, déjà invitatii se bucura de un decor splendid, 100% natural. Prea multe elemente aditionale ar face decorul kitsch-os.

In cazul unui eveniment indoor, deoarece locatia este restransa si ea, daca exagerezi cu decoratiunile, risti sa devina aerul mult prea incarcat.

Foloseste lumanari si origami

cum decorezi o nunta restransa

cum decorezi o nunta restransa

cum decorezi o nunta restransa

Lumanarile sunt reprezentative pentru o petrecere intima. Origami sunt destul de discrete si dau un aer festiv evenimentului. In combinatie, ele fac decorul perfect. Pe mese, iti recomand fie cate un aranjament floral discret sau doar lumanarea, insotita de o marturie.

Gandeste-te ce te reprezinta cel mai bine si nu te complica. Cei care vin la nunta aceasta sunt acolo pentru voi, pentru a va bucura impreuna de evenimentul vietii voastre ! Crede-ma, nu degeaba englezii spun ca ”Less is more !”.

Ai intrebari despre cum decorezi o nunta restransa ? Suntem aici cu un sac de idei pentru tine, tu doar intreaba-ne !

 

Sursa foto: Pinterest