Cum decorezi un salon de înfrumusețare primăvara? [2 idei simple]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum decorezi un salon de înfrumusețare primăvara[ 2 idei simple]

Astăzi vreau să vă prezint 2 idei simple care să te ajute să decorezi un salon de înfrumusețare sau cosmetică la început de primăvară. Sunt două tipuri de decoruri cu flori pe care le poți monta singură, fără a fi nevoie de ajutor la montaj sau eforturi suplimentare.

Te invit să citești mai jos ca să descoperi dacă te pot ajuta și pe tine aceste decoruri.

1. Flori din hârtie pentru perete.

aduc culoare și veselie
Set de 11 flori din hârtie. Se pot adăuga și frunze, la cerere.

Aici vei găsi cu siguranță o variantă potrivită stilului și cromaticii din salonul tău.

Florile se realizează pe comandă și sunt disponibile multe nuanțe de carton, așa că te poți juca cu diferite culori astfel încât totul să se potrivească așa cum trebuie.

Ce trebuie să știi despre aceste flori din hârtie pentru perete?

 • Sunt realizate dintr-un carton care le dă un aspect elegant, dar și rezistență în timp astfel încât să fie o investiție minunată;
 • Se montează foarte ușor, ele având la spate un sistem simplu de prindere. Vei folosi scotch simplu, transparent pentru a le fixa în locul dorit;
 • Nu este afectat peretele în urma montajului, nu rămân urme așa că te poți orienta către orice spațiu;
 • Sunt potrivite pentru orice colț sau loc ce merită un strop de culoare sau acel ceva pe care dorești să îl aduci astfel încât clientele să simtă o energie bună, pozitivă;
 • Se pot trimite oriunde în țară sau străinătate, ele fiind așezate într-o cutie de carton special, dur ce le menține în siguranță pe timpul transportului.

2. Flori din hârtie cu tulpină

flori uriașe, magice
Flori cu tulpină, disponibile într-o mare varietate de culori.

Aceste flori din hârtie cu tulpină creeză o atmosferă minunată, de poveste. Poți crea un joc de diferite culori care să te ducă cu gândul la o grădină de poveste.

Și ele se realizeză pe comandă, așa că îți poți alege liniștită ce nuanță dorești.

Ce trebuie să știi despre acest tip de flori din hârtie cu tulpină?

 • Vin gata de montat. Vei primi tulpinile separat de capătul florii astfel că tu doar vei așeza cele două componente una într-alta. Atât.
 • Hârtia este una grosă, floristică care dă un aspect artistic petalelor și asigură o foarte bună rezistență în timp.
 • Le poți strânge și depozita ușor atunci când te hotărăști să schimbi decorul.
 • Florile cu tulpină se mută foarte ușor dintr-un loc în altul, așa că e ok dacă te răzgândești cu privire la locul potrivit.
 • Poți crea un efect wow cu un număr relativ mic de flori din hârtie cu tulpină, ele având petale mari, impresionante.

Hârtia creponată floristică creeză un efect wow!

Unde poți folosi aceste decoruri?

 1. Orice perete — Poți decora un perete din zona de la intrare/ zona de recepție. Astfel vei crea o atmosferă feerică și clientele vor simți acel vibe bun din momentul în care pășesc în salon.
 2. Zona de recepție — Poți crea un decor cu florile cu tulpină în zona unde fetele așteaptă să fie preluate. Se vor simți ca într-o grădină magică, își vor intra ușor în starea de relaxare și destindere.
 3. În zonele speciale pentru machiaj poți aduce culoare prin aceste flori din hârtie.

Cum le comanzi?

 • Adaugi direct în coș produsele de pe site, iar în câmpul de notițe vei specifica culorile dorite și când ai nevoie de ele.
 • Trimiți un mail la contact@prettydeco.ro în care specifici ce anume dorești să comanzi, culori, datele de facturare și când ai nevoie de produse.

Sper că ți-au fost de folos aceste informații legat de cum să decorezi un salon de înfrumusețare primăvara. Sunt două opțiuni locale, realizate pe comandă, pe care le poți monta singură, fără nicio problemă.

Te invit să imi scrii sau să mă suni ( 0766 345 893- Georgiana) dacă ai nevoie de mai multe informații care să te ajute să iei decizia potrivită.

O zi minunată!

Georgiana

P.S. Altă sursă de inspirație este pagina noastră de Pinterest.