Tematica de botez baloane cu aer cald travel calatorii

O tematica de botez : Baloane cu aer cald

In ultima perioada am avut multe ocazii frumoase in care sa ne punem imaginatia in valoare. Am realizat foarte multe aranjamente de masa sub forma baloanelor cu aer cald ,atat pentru fetite,cat si pentru baietei.

Inca nu avem poze oficiale de la petrecerile de care va zic ,dar ca idee ,va las ce avem noi in portofoliu.

Dar mai intai,hai sa le structuram un pic.

  1. Aranjamentele de masa sub forma unor baloane cu aer cald

Le gasiti pe site in categoria aranjamentelor florale botez. Sunt lampioane albe decorate cu stegulete diverse culori puse in legatura cu o nacela facuta de noi. Nacela este o cutiuta din carton cu margine invelita in satin .

Cutiutele sunt goale iar cei mai multi clienti fie le-au umplut cu diverse gustarele (cum sunt saratelele, biscuiteii, bombonelele etc.) , fie au ales sa le decoram noi cu flori din hartie.

Oricum ar fi sunt de mare impact si mi se par extrem de potrivite pentru o petrecere de botez.

Avem si un filmulet ,inca nu e gata astfel incat voi sa vedeti aranjamentele in mod real.

Pana atunci,va lasam cateva poze.

 

 

2. Panoul de poze  cu tematica Baloane cu aer cald

Aici am gasit o imagine potrivita atat pentru baieti ,cat si pentru fete. Panoul il putem inchiria atat in Bucuresti,cat si in apropieri.Costul este 550 lei si include transportul si montajul /demontajul.

Cu siguranta va fi un colt minunat de facut poze  pentru toate petrecerile cu tematica travel sau calatorii, tematica baloanelor cu aer cald .

3. Papetaria personalizata cu tematica petrecerii

Atat invitatiile ,cat si restul de papetarie : meniuri, placecarduri si numere de masa ar trebui sa aiba o linie comuna.

In cazul nostru a fost tematica de calatorii si au fost folosite globuri pamantesti, valize ,avioane ,stegulete ,toate in cromatica stabilita.

4. Lumanarea de botez in tematica travel

Lumanarea de botez este un element foarte important, unul dintre cele mai frumoase si importante intr-o astfel de petrecere.

Ar fi minunat daca reusiti sa o echilibrati cromatic cu restul petrecerii,astfel incat totul sa fie un tot unitar, armonizat.

Avem cateva idei de lumanari travel, iar cromatica poate fi modificata de voi,daca doriti.

Ca idee, lumanarile se pot realiza atat cu flori din hartie ,cat si cu flori naturale.

Las cateva poze ca idee de pornire pentru o astfel de lumanare.

4. Marturiile de botez

Putem personaliza marturiile de botez realizand floricele din harta.Vor arata minunat pe mesele invitatilor si se incadreaza perfect in tematica.

Aici am o imagine cu primele marturii facute de mine,cred. Nu erau realizate din harta ,dar erau pe un fundal potrivit . Intre timp am mai perfectionat tehnica, puteti vedea mai multe modele de marturii batoane cu scortisoara aici.

 

Asadar, e destul de usor sa pui la cale o petrecere cu o tematica asa de frumoasa. Noi iti stam la dispozitie cu multa energie si dragoste pentru frumos.

 

Cu mult drag,
Georgiana