Cum Iti Decorezi Biroul Ca Sa Vii Mai Entuziasmat La Munca? - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum Iti Decorezi Biroul Ca Sa Vii Mai Entuziasmat La Munca?

cum iti decorezi biroul

Orice job aduce cu el un numar de responsabilitati si, totodata, un anumit nivel de stres. Se spune foarte bine ca orice meserie este importanta, insa, cand lucrezi sub presiune, poate deveni coplesitor.

Specialistii ne indeamna sa prevenim burnout-ul prin asigurarea unui mediu inconjurator cat mai relaxant, aerisit si primitor. Hai sa vedem cum iti decorezi biroul ca sa obtii asta:

Cum Iti Decorezi Biroul – Scaunul

cum iti decorezi biroul

Stai multe ore jos? In acest caz, ar trebui sa investesti intr-un scaun cat mai confortabil. Am gasit un articol interesant despre asta. Sigur, asta nu inseamna ca la o ora nu trebuie sa te ridici si sa te plimbi un pic. Un scaun bun nu anuleaza pericolele la care ne supunem petrecand prea multe ore sezand pe scaun.

Cum Iti Decorezi Biroul – Poze

cum iti decorezi biroul

Ai poze din vacante? Ai o familie frumoasa care te asteapta acasa? O pisica? Ai motive sa fii fericit? Inconjoara-te cu aceste surse inepuizabile de motivatie. Chiar si cand vei avea momente dificile, vei zambi, privind fotografiile acestea.

Cum Iti Decorezi Biroul – Flori

cum iti decorezi biroul

Florile au efect terapeutic si ele. Proaspete sau din hartie, te vor face sa simti bucuria de a trai. Vei creste proiectele tale cu mult mai multa usurinta si mai mult spor.

Cum Iti Decorezi Biroul – Desktop

cum iti decorezi biroul

Alege un wallpaper care sa te reprezinte. Pune-ti pe desktop imaginea la care visezi, care te inspira sa iti atingi telurile. E important sa ai sub ochi o motivatie puternica. Astfel, vei da randament fara sa te surmenezi.

Cum Iti Decorezi Biroul – Mesaje

cum iti decorezi biroul

Iti place sa desenezi? Sa scrii? Sau poate ai un scriitor preferat, in ale carui citate te regasesti. Aseaza cateva mesaje intr-un colt pe care il frecventezi cu privirea. O sa iti smulga un zambet si o sa iti dea energia necesara unei zile incarcate la birou.

Tu cum alegi sa iti decorezi biroul? Ce trucuri merg la tine?

Sursa foto: Pinterest.