Cum Organizezi Un Botez De Peste 200 de Invitati? - PrettyDeco

Cum Organizezi Un Botez De Peste 200 de Invitati?

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

Ca proaspat-mamica, iti doresti sa poti invita pe toata lumea draga tie la evenimentul vietii tale: crestinarea micutului tau. Desigur, prioritatea ta 0 ramane sa stai cu bebelusul, sa il alaptezi si sa il ingrijesti. Acestea fiind spuse, cum organizezi un botez de peste 200 de invitati? Nicio grija, raspunsul este mai jos:

 

Angajeaza un event planner

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

Da, asta este solutia cand nu ai timp sa te ocupi personal. Il lasi pe bebe cu una din bunici cateva ore, timp in care stabilesti cu event planner-ul tau fiecare detaliu al petrecerii:

 

Decorul

Petrecere fetita de 1 an

Decoratiunile se aleg in functie de tematica petrecerii. Sau daca nu ai in minte nicio tema anume, poti sa alegi decoratiuni din flori de hartie, care sunt foarte la moda si extrem de elegante.

 

Mancarea si bautura

Petrecere fetitia 1 an tematica unicornului tematica unicornului

Alege un meniu care sa se incadreze in bugetul tau si care sa fie delicios! Tine cont ca este o petrecere mare, deci trebuie sa fie fancy. Si, desigur, printre invitati pot fi si vegetarieni, deci, asigura-te ca ai un meniu aparte pentru acestia. Asorteaza bauturile la meniurile alese.

 

Hostess

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati cum organizezi un botez de peste 200 de invitati cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

Avand un numar atat de mare de invitati, nu vei putea sa ii primesti chiar tu si sa ii si asezi la mese. Asadar, Angajeaza 2, 3 fete care sa faca hosting-ul. Asa, nu va fi zapaceala, iar oamenii nu vor sta la coada la intrare.

 

Muzica

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

cum organizezi un botez de peste 200 de invitati

Band-ul pe care il vei alege va trebui sa intretina atmosfera petrecererii tale. Un  DJ care sa preia stafeta cand band-ul isi trage suflul ar mentine petrecerea in toi. Asadar, te asiguri ca nu va exista niciun moment in care lumea sa nu fie pe ring.

 

In tot acest timp, veti putea sa va preocupati de binele bebelusului si va veti odihni. In fond, un event planner stie foarte bine cum organizezi un botez de peste 200 de invitati. Si se va asigura ca totul este conform cu asteptarile tale!

 

Sursa foto: Pinterest si Prettydeco