Cum poti avea un panou decorativ floral din hartie simplu si usor? - PrettyDeco

Cum poti avea un panou decorativ floral din hartie simplu si usor?

Prin articolul prezentat intentionam sa conturam contextul potrivit  petrecerii tale, incat sa iti poti imagina reactia invitatilor cand vor vedea surpriza pregatita lor: un panou decorativ floral.

Fie ca este petrecerea de absolvire a facultatii, seara organizata pentru sarbatorirea zilei de 8 Martie la locul de munca sau un botez, panoul decorativ cu flori nu poate lipsi din peisaj. Nu iti poti imagina cata bucurie poate aduce acest panou doamnelor/domnisoarelor aranjate cu multa atentie, la gandul ca au un loc destinat fotografiilor de neuitat care sa imortalizeze efortul depus de ele pentru a arata minunat. Domnii vor stramba din nas, plictisiti de numarul considerabil de poze pe care le-au facut la viata lor, numai pentru a le face pe plac partenerelor.

Nu este nevoie sa inchiriezi un studio profesional de fotografie pentru surprinderea momentelor importante din viata ta, trebuie doar “putintica” imaginatie concretizata intr-un panou decorativ floral intocmit dupa gustul si fantezia proprie. De cele mai multe ori, pozele sunt considerate “cartea de vizita” a evenimentului tau, pentru ca reflecta buna dispozitie a invitatilor. Pe cat de bine s-au simtit la petrecere, pe atat de hazlii trebuie sa fie aducerile-aminte palpabile. Avantajul este ca un panou decorativ bine aranjat poate fi integrat in multiple situatii  detaliate la timpul potrivit.

Tocmai pentru a evita sa iei internetul la pas, am intocmit o lista de cateva recomandari pe care ti le sugeram calduros ca si panouri decorative.

 1. Imagineaza-ti cat de bine pot arata creatiile tale confortabile pe un fundal decorativ floral, care sa contureze o atmosfera primavaratica in buticul tau. Asa sunt indemnati  trecatorii prin fata vitrinei sa iti acorde o sansa, vizitandu-ti magazinul.

  Panou decorativ floral pentru vitrina

  Panou decorativ cu flori pentru vitrina

   

 2. Un panou decorativ este o idee buna si pentru serbarea de la gradinita a celui mic daca se joaca “Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici” sau “Frumoasa din padurea adormita”. Micutii actori vor intra si mai bine in pielea personajelor, cat timp decorul ii va ajuta sa se simta ca pe scena Teatrului National.

  Panou decorativ floral multicolor

  Panou decorativ cu flori multicolore

   

 3. Iata o idee desavarsita si pentru o petrecere cu tematica “The Great Gatsby”. Prin culorile alese la intocmirea panoului, sunt puse in evidenta rochiile de cocktail ale doamnelor si costumele elegante ale domnilor, atat de la moda, imprumutand putin din atmosfera anilor ’20. De aceea iti oferim un scurt overview al unei petreceri organizate in trendul discutat.

  Panou decorativ cu tematica "The Great Gatsby"

  Panou decorativ cu tematica “The Great Gatsby”

                                                                                        

 4. Pentru petrecerea ta de nunta avem pregatit un panou decorativ floral in nuante albe si ivory, daca esti o impatimita a culorilor pastelate. Locatia ta poate capata valente feerice prin acest element-cheie decorativ. Suprafata panoului este acoperita de flori cu diverse dimensiuni si modele, care se imbina armonios impreuna, intocmai ca si tine cu partenerul tau.

  Panou decorativ cu flori mari si mici

  Panou decorativ cu flori mari si mici

                                                                                            

 5.  Stilul rustic-chic construit de acest panou decorativ se potriveste cu ambientul vintage al unei petreceri, facand pozele nepretuite cand vor fi privite de generatiile viitoare. Prin recuzita suplimentara (joben) am completat si mai bine puzzleul unei petreceri de bun gust.

  Panou decorativ vintage

  Panou decorativ vintage

   

Asadar, in articolul de mai sus am facut o serie de propuneri referitoare la spatiul decorativ destinat pozelor pentru mai multe tipuri de evenimente. Acum depinde de tine pentru care dintre ele vei opta, conform cu ceea ce iti doresti.

de la Daria