Cum poti decora arcade de nunta cu flori
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Arcade de nunta cu flori

Arcade de nunta cu flori sau punctul cheie in cadrul unei ceremonii religioase in aer liber. Acestea fac parte din decorul unui loc deosebit al evenimentului, martor la impartasirea iubirii voastre. Cu siguranta ai vazut prin filmele romantice o astfel de arcada, pe malul marii ori pe o pajiste verde frumos amenajata, sub care mirii isi jurau dragoste eterna.
In Romania, ceremoniile religioase au loc, de obicei, in biserica, insa iti sugerez sa nu renunti la visul unei arcade la nunta ta. Este ideala pentru fundalul coltului special pentru sedintele foto, simplu spus “photobooth”. Vei obtine cele mai spectaculoase poze de nunta!

Intrebare este: cum poti decora o arcada de nunta pentru a fi asa cum ai visat ?

Modalitatile sunt nenumarate, insa in acest articol voi pune accentul pe un décor de arcade de nunta cu flori imense din hartie.

Alege modelele si culorile florilor in functie de specificul petrecerii. Daca iti doresti o nunta eleganta si plina de stil, iti recomand florile albe sau in culori deschise, precum bej ori culoarea piersicii.

arcada decor hartie flori imense

arcada decoratiuni flori de hartie imense

arcade flori de hartie imense decor nunta

arcada de flori din hartie nunta decor

arcada decorata cu flori hartie 1

arcada flori de hartie decor nunta

arcade flori de hartie nunta decoratiuni

arcade decor nunta flori imense de hartie

decor-arcada-nunta-flori-uriase-hartie[1] - Copy

Daca vrei ca atmosfera sa fie una tonica, plina de veslie, opteaza pentru arcade de nunta cu flori viu colorate. Orice varianta ai alege, iti garantez ca invitatii vor fi placut surprinsi de aceste decor.

arcada de flori hartie decoratiuni nunta

arcada decor flori de hartie

arcada flori de hartie nunta decoratiuni

arcade decoratiuni cu flori de hartie

decoratiuni arcade flori de hartie

arcada decoorata flori de hartie nunta

arcade flori decorative hartie nunta

Ce este avantajos la decorul cu flori din hartie?

Indiferent ca este vorba de o arcada, un buchet de mireasa, cocarde sau alte decoruri de petrecere, florile din hartie sunt rezistene in timp si nu se degradeaza precum florile naturale. Implicit vei proteja natura daca folosesti hartie reciclabila.

Aici te poti bucura de cateva modele interesanta de flori din hartie simpla sau de matase pentru decorul unei arcade minunate. In cazul in care nunta nu este organizata in aer liber, poti la fel de bine sa decorezi intrarea in sala de receptie.

Unele arcade de nunta cu flori din hartie le poti folosi chiar si pentru petrecerile tematice ori aniversari. In locul florilor pune rozete colorate sau pom-pomi din hartie.

arcada rozete flori hartie decor nunta

O nunta magica sa aveti si plina de arcade de nunta cu flori,

Georgiana S

Sursa foto: Pinterest