Cum sa faci un panou pentru petrecere mexicana[ in imagini]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum sa faci un panou pentru petrecere mexicana [ in imagini ]

In acest post vom vorbi despre un panou pentru petrecere mexicana ( latino ). In special , vom discuta despre cum sa iti creezi singura un astfel dedecor minunat, in culori vesele. Practic , acest panou de poze cuprinde cadrul sau suportul metalic/ de lemn, diverse decoratiuni si florile.

1. Creeaza suportul sau cadrul pentru panou

Aici fie faci un fel de schelet din tevi de pvc ,de exemplu (vezi aici mai multe idei despre cum sa faci un panou cu pvc). 

Poti sa folosesti lemn daca ai pe cineva cunoscut care se pricepe la tamplarie.De fapt ,nici nu ai nevoie de cunostinte de tamplar, trebuie sa faci o ardaca din lemn, doi pari paraleli si unul perpendicular pe ei.

Sau ai mai putea sa inchiriezi o arcada de la diversi furnizori.De regula, acum cei ce furnizeaza aranjamente florale au si astfel de solutii. Cred ca varianta de inchiriere a unei arcade e cea mai simpla daca nu vei mai folosi dupa suportul.

2. Accesorii pentru panou

Acum te poti juca dupa bunul plac. Poti accesoriza panoul cu franjuri, fasii colorate din diverse materiale. Aici poti folosi si pom pomi colorati sau diverse ghirlande.Acestea merg pentru interior fiind din hartie.Daca petrecerea pe care o organizezi are loc afara, iti recomand fasiile din material textil sau orice alt material rezistent la umezeala.

3.  Flori din hartie

In aceasta etapa, tot ce trebuie sa faci e sa stii care sunt dimensiunile panoului tau si unde vrei sa fie florile. Daca te gandesti la flori mari, acestea au in jur de 40-50 cm diametru. Iti recomandam trandafirii din hartie , se potrivesc cu orice decor, orice petrecere si sunt de mare efect.

Poti alege sa decorezi doar partea de sus cu flori mari si decorul va arata ca in poza de mai jos.

In poza sunt 20 de trandafiri mari, pe care ii gasiti aici.

Cred ca cel mai bine a descris clienta florile. Raspunsul ei,la primirea florilor , a fost ca ” sunt superbe! exact cum mi-am dorit! “.

In cateva idei, un panou pentru petrecere mexicana nu e imposibil.

Chiar daca esti singura in acest demers de a organiza si decora o petrecere.

Simplu, inchiriezi o arcada , cumperi cativa metri de material (in functie si de inaltimea panoului), ii tai , decorezi cu fasiile, apoi lipesti florile . Si cam asta e cu panoul pentru poze. Bineinteles , ca te poti juca si cu ciucurii colorati , la fel si ei sunt minunati pentru petreceri vesele. Daar, era sa uit chiar de un element foarte ,foarte important si anume steguletele mexicane . Si clienta care mi-a trimis pozele de mai sus  a folosit steguletele mexicane pentru a decora curtea .

 

Cu mare drag a scris,

 

Georgiana

poze- Multumim ,Loredana ! prettydeco.ro