Cum sa organizezi un photobooth minunat pentru orice ocazie
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum sa organizezi un photobooth minunat

Fundal photobooth

De ceva vreme in Romania, si nu numai, orice festival sau local destinat petrecerilor are un photobooth. Inspirandu-se din anii  60-70 cand aparatele de tip Polaroid erau in voga, istoria se repeta si oamenii opteaza pentru imortalizarea momentelor haioase impreuna cu prietenii. Curand acest trend a luat amploare si a fost preluat la nunti, botezuri sau alte evenimente festive. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa oferim un mic ghid de amenajare pentru cititorii nostri.

De ce ai nevoie?

Un avantaj al photobooth-urilor este faptul ca, pot fi decorate in ton cu tema petrecerii si amenajate oriunde. Totusi, pentru a evita problema implicarii si achizitonarii unor aparate speciale, cel mai bine este sa fie pozitionat intr-un loc bine luminat si folosirea unei camere digitale.

Primul pas este alegerea fundalului.

Intr-un blog anterior am discutat despre panourile florale pentru nunti. Acestea pot fi folosite si pentru orice alta ocazie, decorate dupa bunul plac, dar pentru mai multe detalii accesati link-ul: https://prettydeco.ro/decoratiuni-petrecere-nunta/panouri-florale-pentru-nunti/ . Insa, exista si multe alte optinui, dupa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos. Majoritatea sunt usor de realizat, cu un buget convenabil si cu putine obiecte.

Fundal photobooth

 

Photobooth cu ghirlande si baloane in culori pastelate

“Props”

Apoi, desigur, ceva ce ofera amuzament si frumusete oricarui photobooth, sunt accesorile. Acestea pot sa fie cat mai variate, incepand cu peruci colorate sau ghirlande de flori. La fel de reusite sunt designurile ce pot fi printate si lipite pe carton. In functie de ocazie se pot gasi anumite obiecte specifice. Spre exemplu daca este o petrecere aniversara a unei fetite caruia ii plac printesele, pot fi folosite coroane, margele sau diverse masti. Ce ofera originalitate sunt micile pancarte cu mesaje personalizate, fie sa exprime o stare, o vorba nostima, fie sa aibe data si locul evenimentului.

 

Photobooth

 

Asadar, dupa cum am spus este foarte usor de realizat si totusi, extrem de apreciat. Desi exista agentii speciale care pot fi angajate pentru developarea pozelor pe loc, nu sunt neaparat necesare. Totul este realizabil cu un pic de incredere.  🙂

Speram ca v-am ajutat si inspirat. Si daca v-am convins sa organizati un photobooth, Pretty Deco va sta la dispozitie pentru realizarea lor prin florile noastre de hartie sau alte decoruri. Pana atunci va urmam o zi buna!

Sursa foto: pinterest.com si Prettydeco.ro