Decor cu flori pentru lansare de hub creativ
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor cu flori pentru o lansare de hub creativ

Nu vorbim de o lansare în spațiul cosmic, ci pregătirea decorului pentru lansarea unui centru-hub creativ de cursuri pentru copii și adulți.

Cu câteva zile înainte de deschiderea Inspire-Ikigai, fondatoarea hubului m-a contactat și ne-am sfătuit ce putem face pe partea de decor pentru ziua deschiderii. Își dorea flori cu tulpină (vezi toate modelele aici), însă trebuia să ne gândim și la timpul limitat, mai aveam maxim 2 zile la dispoziție.

Am stabilit chiar de la primul telefon pe ce variantă de flori vom merge. A fost o mare admiratoare a macilor de aici, dar ne-am gândit cum să îi facem și mai potriviți pentru spațiul ce urma să își deschidă porțile.

Ideea a venit de la logo, bineînțeles. Galbenul frumos din logo ne-a sugerat nuanța pe care o putem folosi pentru flori, and the rest is history.

Așa au apărut macii galbeni!

Partea interesantă la aceste flori cu tulpină este că ele se demontează ușor. Tulpinile se scot din suporturile lor, florile, la fel. Practic, trasporți separat tulpinile, florile galbene și suporturile.

După ce am lăsat florile pe poziții, dimineața, știam că sunt fix ce trebuie pentru acest loc. Potrivirea cromatică cu logoul, cu spațiul ce tocmai își deschidea porțile, cu minimalismul locului, totul se lega coeziv.

M-am bucurat mult să aud apoi feed-backul oamenilor. Așa tare îți încălzește sufletul…

” Minunateeeee au fost. Toată lumea m-a întrebat de unde le am. Așa că sigur veți mai avea comenzi! A fost deosebit de inspirată ideea de ghivece diferite! Mulțumesc mult de tot.Vă trimit câteva poze să vedeți cum a ieșit.”

Așadar, cu siguranță genul acesta de flori sunt potrivite pentru spații comerciale, decor de vitrine sau centre comerciale. Aici mă gândesc la un colț instagramabil deosebit, cu multe tipuri de flori, o feerie!

Dacă ți-ar plăcea să dai viață unui proiect cu flori din hârtie sau te gândești la o amenajare de vitrină, here I am.

Îmi puteți scrie despre proiectul vostru la contact@prettydeco.ro sau ne putem auzi la 0766 345 893.

A scris cu drag,

Georgiana