Decor cu ghirlande de flori
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor cu ghirlande de flori

Ghirlandele cu flori sunt ideale pentru nunti , pentru a decora gradinile exterioare, pentru a face un loc sa para desprins din basme.

Flori curgand peste tine, leganandu-se usor in bataia vantului…Minunat!

Ideea cu ghirlande cu flori a pornit de la prima imagine. Mi se pare de vis si,  practic, e si un decor extraordinar de simplu de facut!

Asa cum iti ziceam mai sus, le poti folosi sa decorezi exteriorul, intrarile in restaurant sau in casa , arcadele de care sigur de bucuri in exteriorul localului  .Nimic nu pare mai frumos decat sa treci peste o cascada cu flori curgatoare.  Pozele vor fi extraordinare.

Se potrivesc si cu petrecerile in aer liber, la tine acasa, cu cativa prieteni. Ii vei introduce intr-o atmosfera  feerica. O, da, feerica! 🙂

Asadar, cateva imagini pentru un decor cu ghirlande de flori.

 

 

decor nunta in aer liber ghirlanda decorativa flori curgatoare din hartie albe masa miri

ghirlanda decorativa cu flori din hartie inspiratie nunta decor in aer liber decor exterior prezidiu candy bar  ghirlanda flori curgatoare decor nunta aer liber

Idei pentru un décor cu ghirlande de flori sunt multe si gasim multa inspiratie  , important e sa vezi si sa crezi ca ti se potriveste un astfel de décor minunat.

 

 

 

Cu drag,

Georgiana

 

Sursa foto: Pinterest