Decor de vitrina cu flori din hartie pentru un magazin ceasuri
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor de vitrina pe Victoriei

Astazi m-am gandit sa scriu despre un decor de vitrina cu flori din hartie.Din vara asta.

Toate ne sunt dragi si trebuie neaparat mentionate , doar ca timpul…Timpul mereu face ce face si se micsoreaza, se ingusteaza, numai de dilatat nu se dilata.Cel putin atunci cand imi doresc sa scriu pe blog.

Trebuia sa scriu despre acest proiect frumos. Un magazin de ceasuri elvetiene de pe Calea Victoriei ne-a rugat sa le impodobim vitrina cu cateva flori din hartie.Sa fie ceva de vacanta, relaxat ,sa duca cu gandul la vacanta, oricum. Incantata , m-am apucat de lucru. Aveam in minte ceva tropical, vedeam doar verde inchis,  portocaliu,un roz,  oricum o cromatica din padurea tropicala. M-am apucat de lucru efectiv, fac o floare,doua ,trei…cinci…Erau numai bune de dus la o gradinita sau intr-un alt loc , intr-o alta poveste.

Noroc cu colegele mele si cu hartia metalica din atelier. Cristina, maestra florilor mari din hartie, s-a apucat repede sa faca niste modele  . Si au iesit exact ce trebuia, ca din fabrica.A mers pe o varianta clasica, modele care sa puna in valoare aspectul elegant, usor metalizat al hartiei.

Am stiut ca a iesit bine atunci cand ne-au trimis poze cu oameni care se pozau cu florile.Ce ceasuri, ce accesorii scumpe..Ia uite ce flori frumoase! 🙂 Am trecut si eu zilele trecute prin fata vitrinei si i-am multumit in gand Cristinei pentru rezultat. Vitrina arata super !

Pregatim deja o completare a acestui decor de vitrina, un fel de panou cu flori in nuante de toamna. Speram sa iasa frumos spre minunat ! 🙂

Am si alte poze ,revin cu ele cand le voi descarca de pe telefon.

Daca te gandesti cum sa-ti decorezi vitrina ( ca tot a venit toamna ) si vrei sa realizezi un decor care sa atraga privirile, inspira-te de la noi. Sau da-ne un semn si ne gandim impreuna la o tema interesanta.

Va las aici si poze cu o frumoasa vitrina din Sinaia ,unde am avut placerea sa realizam decorul cu flori si frunze. 

O zi minunata!

P.S.

Si daca aveti o vitrina nu uitati sa o improspatati mereu ,sa-i dati suflu nou , in concordanta cu ceea ce prezentati.

P.S. 1

Nu uitati ca pe Pinterest veti gasi inspiratie pentru orice proiect de vitrina.In curand un post cu inspiratie de toamna.

 

Cu drag,

Georgiana

sursa foto :Prettydeco