Decor Din Flori Uriase Din Hartie - Ideal Pentru Targuri De Orice Fel - PrettyDeco

Decor Din Flori Uriase Din Hartie – Ideal Pentru Targuri De Orice Fel

decor din flori uriase din hartie

Ati auzit de spectacolul floral de la Hong Kong? Pe noi ne-a inspirat enorm in procesul de creatie. Expozitia are loc anual si este o oportunitate perfecta de a strange laolalta amatori ai frumosului din toate colturile lumii. Si la noi se organizeaza anual cate un targ expozitional cu decor din flori uriase din hartie sau naturale. Galeriile sunt pline de flori superbe, care aduc emotie si voie buna in inimile privitorilor/ vizitatorilor.

In caz ca va pregatiti sa participati la un targ expozitional, fie ca este vorba despre promovarea unor produse hand-made, fie o prezentare de produse si servicii noi, acest articol va va fi de ajutor. Si nu doar pentru targuri expozitionale puteti profita de un aranjament floral iesit din comun; in caz ca detineti un atelier de creatie de rochii de mireasa, cu siguranta organizati si prezentari ale celor mai noi produse de creatie.

In consecinta, stiti ca este nevoie de un decor pe masura, iar, in astfel de cazuri, se recomanda cel floral. Florile uriase dau un aspect ingijit, prietenos, primitor si elegant spatiului amenajat pentru prezentarea dumneavoastra. Ca sa “dea bine”, pentru evenimentele dumneavoastra, aveti nevoie de:

Un spatiu generos

decor din flori uriase din hartie

decor din flori uriase din hartie

 

Inchiriati un spatiu aerisit si primitor pentru oaspetii dumneavoastra. In fond, trebuie sa aveti loc sa instalati un numar considerabil de scaune. Apoi, trebuie sa aveti un coltisor rezervat catering-ului. Un bufet suedez si un open bar sunt mandatorii pentru astfel de evenimente.

Decor din flori uriase de hartie

decor din flori uriase din hartie

decor din flori uriase din hartie

decor din flori uriase din hartie

 

Zona cea mai vizitata, nu doar fizic, ci si vizual, trebuie sa il aiba pe vino-ncoace. Asadar, recomandam instalarea unui panou decorativ din flori uriase. De altfel, un spatiu gol este anost. In schimb, florile dau si mai multa gratie momentului pregatit si atrag privirile celor prezenti la eveniment.

Va asteptam sa aruncati o privire pe site si sa alegeti combinatia preferata ce va alcatui acel decor din flori uriase din hartie care va intregi momentul dumneavoastra special!

Surse foto: Prettydeco si Pinterest.