Decor pentru o petrecere acasa cu decoratiuni din hartie cu pom pomi si rozete
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Un decor pentru o petrecere acasa

Cum faci un decor pentru o petrecere acasa, in sufragerie, in doi timpi si trei miscari ?!

Daca te pregatesti pentru ziua celui mic si urmeaza sa petreceti acasa, in sufragerie, te poti inspira din decorul de astazi.

Poti folosi cativa pom pomi si cateva rozete.Vor fi de efect si vor fi ,cu siguranta, altceva.Le poti pastra acolo si dupa eveniment, nu se sparg si nu incurca pe nimeni.

Cum am realizat decorul ?

Pasul 1. Am infoiat pom pomii

Cum ? Tragand de foi in stanga si in dreapta pana am terminat ambele jumatati.Nu te speria daca hartia se mai rupe atunci cand tragi, ei sunt rotunzi si pufosi si nu va observa nimeni nimic.Trust me! Pom pomi de toate marimile si culorile gasesti pe site.Dupa ce I-am infoiat, I-am prins de ce am gasit.Si am gasit niste cuie in care fusesera prinsa doua tablouri. Nu mai era vremea tablourilor, jos cu ele! I-am distribuit cum mi s-a parut mie mai corect si am mers mai departe, la rozete.

Pasul 2. Aranjarea rozetelor

Rozetele din hartie se fac destul de usor. Trebuie sa pliezi hartie in stil acordeon si sa lipesti. Daca le ai deja facute sau cumparate, ramane doar sa te gandesti la un mod de a le expune. Eu am taiat cateva fasii de carton pe care le-am lipit intre ele, formand un fel de retea. O super retea formata din 4 fasii de carton . 🙂 Apoi am inceput sa le lipesc in functie de cum mi s-a parut mie ca ar da mai bine.Am inceput cu cele mari, apoi medii, mici astfel incat sa umplu golurile dintre ele. Rozete de toate marimile si culorile gasesti tot pe site, la sectiunea decoratiuni de petrecere. Mentionez ca le-am lipit cu pistol de lipit, asta e mana mea dreapta de fapt in tot ce fac. Dar , se pot lipi foarte bine si cu alte tipuri de lipici, gen Picatura,etc.

Pasul 3. Pozele

Pentru ca totul sa fie personalizat , am scos cateva poze cu sarbatoritul, in ordine cronologica, fireste . Le-am prins pe o sfoara intre cele doua cuie ,care se pare ca au fost punctele mele de sprijin in tot acest decor.Pentru prinderea lor am folosit clestisori mici din lemn, se potriveau cu sfoara si sunt dragalasi.

Cam asta a fost totul. L-am realizat in seara de dinainte de petrecere.

Va invit sa incercati acest decor pentru o petrecere acasa, sigur o sa va iasa si nu veti petrecere mult timp lucrand la el.

Aaa..si sa nu uit, cateva poze minunatul decor!

 

Cu drag,

 

Georgiana

Prettydeco.ro