Decor pentru vitrine de magazin - Cele mai chic idei - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor pentru vitrine de magazin – Cele mai chic idei

În acest articol vei afla câteva idei despre decorul vitrinelor.

Sunt idei de decor cu flori din hârtie la bază. Le-am ales pentru că sunt la îndemâna noastră și sunt ușor de realizat.

Așa că dacă te gândești să atragi mai mulți clienți cu o vitrină spectaculoasă, inspiră-te din decorul cu florile din hârtie.

In jurul meu s-au tot invartit unele poze care i-ar inspira pe cei ce cauta decor pentru amenajarea de vitrină sau spațiu comercial.

Mi se pare un aspect destul de important estetica vitrinei, e la fel ca si cu florile…ele au coloritul frumos pentru a atrage insectele. Insectele sunt clientii …:)

Nu e cea mai potrivita comparative,dar e relevanta. Trebuie atrasi oamenii.In primul rand prin calitate si originalitate, dar o vitrina WOW iti va asigura un flux suplimentar de client.Mai ales atunci cand ai mare nevoie , atunci cand iti lansezi o noua colectie si vrei sa faci cunoscut acest lucru.

Mai jos sunt pozele de care ziceam. Cele mai  multe sunt idei de decor pentru vitrine de magazin cu flori 🙂  insa mi se par potrivite in multe domenii( pentru magazinele cu haine, cosmetic, palarii, accesorii, patiserii, biblioteci).

La patiserii, chiar ar fi niste vitrine delicioase. Cu flori roz pudrat, roz intens, menta , o combinatie de mashmallow.

La biblioteca  as merge pe o combinatie de flori din hartie de carti si flori colorate,pastelate. In felul asta as da culoare ,dar nu prea mult, pastelurile fiind cele mai potrivite.

Pentru magazinele cu obiecte de lux, as folosi un décor cu un element large/glam/outstanding.

Cred ca parfumeriile li se potrivesc trandafirii.Poza cu florile/trandafirii care ies din vitrina magazinului si se catara efectiv pe magazin mi se pare extraordinara.

Cele mai reusite idei de decor pentru vitrine de magazin

Decor pentru vitrine de magazine

Decor pentru vitrine de magazin

Decor pentru vitrine de magazin

Decor pentru vitrine de magazin

Asa-i ca sunt minunate?! In plus, ce aer chic dau magazinelor… Fara indoiala, decorurile vitrinelor fac diferenta.

Speram sa va inspire, pe voi cei ce sunteti in cautare de idei pentru frumoasele voastre magazine.

Aveti intrebari? Va asteptam cu tot dragul la o sedinta de consiliere. Ne-ar face mare placere sa realizam ceva magie impreuna!

Sa visati frumos, cu ochii deschisi! Apoi, faceti visurile sa devina realitate!

Georgiana

sursa foto: Pinterest