Decor sedinte foto in aer liber
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor sedinte foto in aer liber

 Nunta este un eveniment special pentru orice cuplu, tocmai de aceea o astfel de ceremonie ar trebui sa ramana o amintire placuta atat pentru miri, cat si pentru invitati.Un lucru deosebit de important in organizarea unei nunti de vis il reprezinta decorul locului pentru sedintele foto. Un loc deosebit de important in albumul de fotografii de acum incolo.

Hai sa cautam impreuna idei pentru cele mai frumoase sedinte foto , fie ca sunt ele inainte de nunta sau cununie civila sau doar asa, pentru voi si sufletul vostru.

1.Pom-pomii

Sunt flori confectionate din hartie de matase cu aer festiv. Daca vorbim de o petrecere in aer liber, atunci  pom-pomii fac parte din peisaj.

Aspectul asta mi se pare foarte important.Nu trebuie sa te ajute nimeni, nu trebuie un transport special. Trebuie doar sa le acorzi 5 minute fiecaruia ,sa-i infoiezi si sa-i agati de crengile copacilor.Au ata prinsa de mijlocul lor. E un procedeu foarte simplu.In urma infoaierii ,vor fi pufosi ,diafani si se vor invarti usor in bataia vantului.

Mici sau mari, pastelati ori colorati, clasici ori sub forma de fagure, pom-pomii dau culoare si viata. Daca vrei sa te joci cu formele si culorile pom-pomilor, ti-i recomandam cu drag.

Am gasit cateva decoruri de la sedinte foto realizate la noi in tara.Uite cat sunt de frumoasee!

            decor nunta po-pomi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pom pomi decor nunta

decor sedinta  foto in aer liber  nunta cununie civila decoratiuni colorate decor sedinta foto in aer liber decoratiuni cununie civila nunta

2. Ghirlandele cu inimi

Vin bine in toate culorile si in toate decorurile . Sunt foarte romantice si dragute, pot fi facute din harta, partituri muzicale sau din orice tip de hartie iti doresti.

E o varianta foarte  usoara de decorat, la propriu si figurat! 🙂 Amenajezi in doi timpi si trei miscari o sedinta foto romantica sau dai un pic de personalitate locului ales pentru picnicul vostru.

sedinta foto decor ghirlanda inimioare foto in aer liber nunta cununie civila decor

sedinta foto logodna cununie civila nunta in aer liber ghirlanda inimioare

idei decor sedinta foto logodna inimioare decorative decor nunta cununie civila

3. Ghirlande cu flori curgatoare

Imi place enorm cand oamenii viseaza si isi imagineaza tot felul de decoruri dragute.Asa au fost ghirlandele cu flori curgatoare, facute pentru o viitoare mireasa din Oradea.

O mica petrecere de cununie , ce avea loc intr-un spatiu oarecum citadin, s-a transformat intr-un loc deosebit, plin de farmec si puritate.

decor cununie civila logodna nunta in aer liber restaurant ghirlande cu flori

decor cununie civila nunta logodna ghirlande cu flori si pom pmi

decor nunta in aer liber ghirlanda decorativa flori curgatoare din hartie albe masa miri

4. Ghirlanda cu pasari origami

Un alt mod de a decora si ,mai mult, de a da farmec si personalitate unui loc, e cel pe care vi-l prezint mai jos. Decorul cu pasarile origami.

Imi place enorm atmosfera pe care o creeaza .Va conving in cele ce urmeaza! 🙂

sedinta foto nunta logodna trash the dress inspirata din natura mireasa boho buchet flori din hartie

sedinta foto in natura inspiratie nunta trash the dress logodna mireasa cu buchet de flori din hartie si ghirlande de  pasari origami galben bleu

sedinta foto in natura inspiratie nunta trash the dress logodna mireasa cu buchet de flori din hartie si ghirlande pasari galben bleu model meniu (2)

decor cu pasari origami nunta

decoratiuni de nunta pasari origami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sedinta foto decor de nunta logodna  cu pasari origami

Asa ca decoruri sunt atat pentru sedintele foto de logodna, cat si pentru cununie civila , nunta sau doar asa,pentru voi.

Important este sa va implicati si sa alegeti ce va place, ce va reprezinta.Idei de decor sedinte foto sunt destule.

Toate variantele prezentate mai sus nu sunt costisitoare, sunt doar cateva decoratiuni ce schimba si creeaza o atmosfera pe placul vostru.

Intreg momentul merita toata atentia voastra.

 

Cu bine,

 

Sursa foto : PrettyDeco, Pinterest , Family-studio.ro, Cristian Ana Photography, Onuntasuperba.ro.