Decor vintage cu rame
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decor vintage cu rame

Inspiratia vine din ce vezi. Eu in weekend am vazut cat de bine pot da niste rame de tablouri vechi agatate de ramurile unor copaci. Aveau niste flori prinse in colturi, erau micute ramele ,iar florile erau simple si albe. Totul simplu, dar arata minunat!

La prima poza, cea cu margelele agatate, m-as uita fix o vesnicie si nu m-as satura.Atat de mult imi place.

Ramele folosite ca si decoratiuni de nunta te poarta putin intr-o lume mai retro, mai de demult.Parca se cere putina dantela sau niste floarea miresei prinsa intr-un colt fara prea mult efort.

Prima poza, cea de care vorbeam,  e  deosebita prin margelele alea atat de frumoase si rafinate, ce par aruncate de  in graba ,iar tulul din spate makes it faaabulous!

So, ramele sunt vintage. Daca ai o nunta cu tematica vintage ,nu strica sa folosesti macar una. Cu siguranta va desavarsi imaginea  pe care vrei sa o creezi.

Ok,  dar unde sa o asez?

Cu siguranta exista un loc ,afara, la iesirea  din local. O poti fixa acolo , prinde de un copac sau doar atarna  cu sfoara subtire. O mai poti folosi la Photobooth, acolo unde lumea, mai nou, se strange sa faca poze. Vor iesi tablouri foarte frumoase cu voi doi in prim plan. And this is nice!

Cum o accesorizezi?

Cel mai usor o poti aranja cu niste floricele simple ,albe sau orice alta culoare consideri ca se potriveste. Poate fi insa si o floare mai mare , o hortensie  sau o floare  foarte mare din hartie.

Saau..

 

Intr-una din pozele de mai jos, am vazut cum pe masa cu dulciuri sunt asezate rame iar vasele pentru dulciuri printre ele. Mi se pare foarte interesant si inedit. Cu siguranta toti invitatii vor fi surprinsi.

 

vintage wedding decoration

Vintage frames and bright blooms make for a bohemian wedding backdrop. I also just like this for the garden any day. Perhaps a frame to accentuate an area of the garden or orchids in bloom.

Holly and Laurie’s English picnic wedding in Shropshire with country garden flowers and handmade details

Empty-Picture-Frames-Backdrop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Empty-Picture-Frames-Wedding-Decor

Empty-Frames-as-Wedding-Decor

Empty-Frames-Photobooth-Fun

Photography by Bianca.  Instead of having a photobooth, have a backdrop and lots of empty frames with mustache props and fun sunglasses.

 

Poti avea un décor vintage cu rame relative simplu, nu trebuie decat sa te ocupi de achizitonarea ramelor cu ceva timp inainte de eveniment.

Sursa foto:

Found on oncewedd.com

Found on tulleandchantilly.com

www.etsy.com

Found on thenaturalweddingcompany.co.uk

http://bajanwed.com/chic-wedding-decor-empty-picture-frames/

Found on blog.photographybybianca.com