decoratiuni de nunta

Decoratiuni de nunta :Rozetele

Daca te-ai gandit la o nunta decorata in stil modern, care sa aduca multe zambete si buna dispozitie in randul invitatilor, atunci vorbim despre rozetele din hartie colorata.

Sunt ideale pentru decorarea arcadelor, a fundalului pentru facut poze ori a candy-barului. Decoratiunile cu rozete sunt potrivite pentru orice nunta, mai ales cand se doreste evitarea unei atmosfere sobre. Rozetele sunt confectionate din hartie plisata, in diferite nuante de culori, alese in functie de personalitatea fiecarei nunti. Indiferent de paleta de culori aleasa, aveti garantia ca rozetele vor mentine atmosfera vesela si vor atrage toate privirile. Decoratiuni de nunta colorate , foarte colorate aici in prima poza…:)

idei decor nunta petreceri latino rozete decorative colorate (Copy)
Pentru arcadele des intalnite la nunta sunt recomandate rozetele simple ori in combinatie cu pom-pomi.

Poti transforma chiar si o intrare banala intr-una deosebita, incat sa faci o impresie buna oaspetilor de la inceput. Cateva recomandari de rozete, alaturi de pomi pomi poti gasi pe pagina recomandarilor  de decoratiuni de nunta.

rozete arcada decoratiuni nunta rozete arcade decor nunta
In ceea ce priveste fundalul pentru pozele de nunta, cel mai spectaculos accesoriu este panoul cu rozete. Merita sa acorzi importanta sporita decorului pentru photobooth, amintirile fiind singurele care mai raman de la nunta. Vei obtine cele mai sofisticate poze, pline de culoare. Panoul cu rozete este remarcabil, indiferent unde va fi asezat in sala de eveniment, fie pe un perete inestetic, fie in spatele prezidiului.

Cat de frumos este acest panou micut, din prima poza…stiam , acum stiu sigur ca rozetele sunt printre preferatele mele in materie de decoratiuni de nunta.

 

panou decorativ rozete idei nunta photobooth

 

rozete nunta decoratiune idei rozete panou decorativ idei nunta prezidiupanou pentru poze nunta photobooth coloratidei petreceri tematice latino mexicane rozete mexicane colorate  rozete decorative inspiratie nunta (Copy)

 
Un alt loc fermecat al nuntii este candy-barul. Tortul si celelalte dulciuri pot fi puse in evidenta inr-un mod inedit prin agatarea rozetelor deasupra candy-barului, ori atasarea acestora pe un panou de pluta, polistiren sau carton. Foarte simplu! Recomandam, pentru un plus de culoare (si savoare!) setul special de rozete cu faguri.

set-decorativ-pom-pomi-si-rozete-510x531

 
Rozetele din hartie sunt ultimul trend in materie de decoratiuni pentru petreceri. Pot fi confectionate din hartie simpla ori cu model. Tot ce mai ramane sa faci este sa-ti alegi nuauntele preferate, astfel incat sa ai nunta pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Numai bine,

Georgiana S

Surse photo: PrettyDeco & Pinterest