Decoratiuni Din Hartie - Cele Mai Potrivite Accesorii Pentru O Petrecere - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni Din Hartie – Cele Mai Potrivite Accesorii Pentru O Petrecere

decoratiuni din hartie

Ati vazut, cel mai probabil, ca decoratiunile din hartie sunt la mare cautare in zilele noastre. Noi nu putem decat sa ne bucuram. Ne place la nebunie sa cream minunatiile acestea! Si, pentru ca am tot venit cu idei despre cum sa organizati diverse petreceri tematice, haideti sa vedem cum ar arata o petrecere exclusiv cu decoratiuni din hartie.

 

Arcade de flori din hartie

Inca de la intrare, amprenta de petrecere trebuie sa fie clara. Ca doar nu este o seara ca oricare alta, ci una in care se petrece! Asadar, alegeti sa impodobiti intrarea in locatie cu o arcada creata din flori uriase din hartie. Voi alegeti culorile. Noi facem combinatiile!

 

Decoratiuni Din Hartie

In interiorul localului, fiecare colt trebuie marcat cu veselele ghirlande, baloane de aer cald sau cu pom pomi de diverse culori. Sunt atat de vesele si se combina intre ele atat de frumos, incat nu te saturi privindu-le!

 

Aranjamente de Masa din hartie

Avem posibilitatea aici sa combinam diverse modele de flori, in diverse culori. Sunt si borcane incluse in pachete. Florile noastre din hartie au si nume! Se numesc Sorbet.

Voi ne spuneti ce flori si culori va plac, noi le cream. Asa, toata lumea este fericita!

 

Panouri decorative din hartie

Photo booth-urile nu prea mai lipsesc de la petreceri. In fond, invitatii se amuza copios folosind toate acele accesorii haioase si pot sa plece acasa cu cate printuri vor.

Panourile create de catre noi vor delimita locul pentru facut poze, dar vor si incadra frumos fotografiile.

 

In a nutshell, nu e nimic kitsch-ios la aceste decoratiuni din hartie. Ba dimpotriva, din ce in ce mai multa lume alege sa foloseasca acest gen de decor. In fond, poti face absolut orice cu niste maini dibace si cu o minte creativa. Va invitam pe site, ca sa convingeti!

Sursa foto: Prettydeco