Decoratiuni pentru Lemon Party - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni pentru Lemon Party

“Lemon party” este tematica perfecta pentru o petrecere in sezonul de vara, mai ales daca aceasta este organizata in aer liber asa ca ne-am gandit repede la o lista cu decoratiuni pentru Lemon Party. Galbenul, ca si culoare predominanta in ceea ce priveste decorul, va crea o atmosfera tonica, plina de veselie, dar mai ales, racoritoare. Puteti asorta galbenul cu alb si verde (lime) pentru a va face invitatii sa se simt ca intr-o mica gradina cu lamai parfumati. Imaginati-va! Soare, verdeata, limonada si relaxare!

Haideti sa vedem cateva obiecte decorative care vor aduce un plus de vitalitate unei astfel de petreceri!

1.Pom-pomi

Foloseste, neaparat, nunatele de galben si alb. Sunt pufosi si usori, confectionati din hartie. Ii poti agata de tavan (preferabil o camera vopsita in alb) sau in copaci, poti decora cu ei barul de bauturi ori agata-i de spatarul scaunelor. Priveste ce simpatici sunt aici si cat de bine se incadreaza in atmosfera de vara, usoara si colorata a petrecerii.Sunt printre preferatii in lista cu decoratiuni pentru Lemon Party.

 

lemon party pompomi idei deor

decor lemon party pom-pomspom-poms lemon party decor

pom-pomi decor lemon party

pom-pomi galbeni yellow lemon party decoratiuni

2.Borcane rustice (Mason Jars)

Foloseste-le in loc de pahare pentru limonada, sau pur si simplu umple-le cu felii de lamai in apa si asaza-le pe masa, pentru decor. Va fi o explozie de galben! Pentru un aspect mai bogat, adauga in aceste borcane flori de camp sau de floarea soarelui. Iti recomandam aici borcane dragute pentru petrecerea ta!

idei decoratiuni party lemon yellow

lemon party idei decoratiuni


sdecor lemon party pom-poms

mason jars decoratiuni idei

lemon party idei decoratiuni mason jars

lemon party decoratiuni mason jars

mason jars idei decor lemon party
3.Accesorii pentru bar

Locul de unde se serveste limonada va trebui sa fie absolut special. Fie ca este o masa, ori un suport special pentru bauturi, accesorizeza-l din plin ! Foloseste ghirlande (tassel garlands ) in nuante de galben, verde, orange sau ce ti se pare tie potrivit. Daca vrei sa-ti impresionezi oaspetii, aplica un panou din carton sau polistiren, pe care sa aplici pom-pomi, rozete sau ghirlande.  Minunat!

garland tassel ghirlande decor lemon party

 

rozete idei decoratiuni lemon party

lemon party ideas

lemon party idei decoratiuni bar

lemon partyi idei decor

lemonade idei lemon party decor

4.Toppers pentru prajituri

Pentru un plus de savoare, folositi toppers pentru prajituri. Cei mici, mai ales, vor fi cu siguranta incantati. Fie ca sunt din hartie, lemn sau orice alt material, acestea vor fi de efect.

topper prajituri yellow party lemon decoratiuni

toppers lemon party decoratiuni

toppers lemon party idei decor

toppers prajituri lemon party decor

toppers prajituri lemon party-decor

5.Rozetele

Le poti folosi oriunde, fie ca sunt agatate deasupra barului, in copaci, de tavan ori dea spra meselor acestea vor atrage toate privirile. Regula o stii, culoarea regina este galbenul, la care poti adauga si alte culori, precum rozul, griul sau albastrul. Aici te poti juca cu nuantele!

rozete galbene yellow lemon party

rozete idei decoratiuni lemon party

rozete lemon decor party

rozete lemon decoratiuni party

 

rozete lemon party-decoratiuni

Completati aceste minunate accesorii cu fete de masa in culori vii sau albe, baloane si lampioane. Va fi o petrecere de neuitat!

Spor la decorat!

Georgiana S:)

surse foto: Pinterest & PrettyDeco