Decoratiuni pentru revelion
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni pentru Revelion

Iată câteva idei de decorațiuni pentru Revelion: simple, colorate și de efect.Propunerile din acest articol te vor ajuta atât pentru o petrecere organizată acasă, cât și pentru una ce se ține la un restaurant.

Petrecerile sunt mai petreceri  🙂 daca spatiul e decorat cum trebuie asa ca trebuie sa te gandesti la cateva decoratiuni pentru Revelion.

Iata cateva idei care te-ar putea ajuta :

1. Rozete

Poti forma un panou cu rozete chiar in camera /sala unde vei petrece. In felul asta aveti un loc de facut poze asigurat!

Vezi aici un panou pentru poze de Revelion realizat doar din rozete în culorile crem, auriu și negru. A fost parte din tematica petrecerii Great Gatsby.

Iar dacă te gândești la ceva un pic mai simplu, poți alege un set de rozete pentru o petrecere mexicană sau un panou de închiriat deja decorat așa cum vrei tu.

rozete petrecere decoratiuni petrecere rozete decoratiuni party rozete decor cu rozete

2. Pom- pomi colorati

Pom pomii sunt frumosi la toate petrecerile, mai ales acum la petrecerea -petrecerilor ei nu trebuie sa lipseasca.

Ii poti combina cu alte decoratiuni( ei fac echipa buna cu rozetele ,lampioanele , mingiutele figure, ghirlandele…mai cu toate).

decoratiuni pom pomi decoratiuni pom pomi petrecere

decoratiuni petrecere

3.  Pom pomii fagure din hartie de matase

Sunt niste mingiute facute parca din faguri de hartie. Hartia folosita e foarte fina, se numeste hartie de matase, la fel ca si la pom-pomi.

Ii poti aseza pe masa sau ii poti  prinde de tavan cu o ata subtire, sunt usori.Sunt minunati in culori precum auriu, argintiu, mai ales acum ,in perioada sarbatorilor.

decoratiuni colorate petrecerelampioane petreceri lampioane hartie matase petrecere petrecere decoratiuni  decoratiuni revelion

4. Ghirlandele

La o petrecere de sfarsit de an, mi se pare ca cel mai bine ar merge niste ghirlande cu stele. Sa fie glamour si stellar totul! Inclusiv noul an!

ghirlanda stele petrecere decoratiuni ghirlande stele happy new year decoration stele petrecere

Va doresc de pe acum o petrecere frumoasa si spor la gasit decoratiuni pentru Revelion !

Georgiana

Sursa foto: Pinterest