Decoratiuni pentru spatii comerciale
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni pentru spatii comerciale

Azi ne gandim serios la antreprenori, asa ca scotocim dupa niste decoratiuni pentru spatii comerciale.

Modul in care este decorat un spatiu comercial este punctul de atractie al clientilor si motivul pentru care acestia vor calca pragul pentru prima oara in resturantul, magazinul sau coffe-shopul dumneavoastra. Indiferent de tematica pe care o are un spatiu comercial, elementele decorative sunt foarte importante. Acest articol este dedicat accesoriilor din hartie, ideale pentru decorul unui astfel de spatiu.

Iata cateva exemple de decoratiuni pentru spatii comerciale ce pot fi montate usor  si sunt accesibile ca pret

Pom-pomi

Sunt usori, pufosi si foarte atractivi. Se pot atarna de tavan, simpli ori sub forma de ghirlande. Ideali pentru incaperile cu tavan inalt, astfel incat clientii sa nu se simta sufocati de decor. Pentru incaperile mai putin inalte, asezati-i la geam, ca de exemplu in vitrina de prezentare a unui magazin cu haine. Optati pentru culorile si modelele in functie de tematica spatiului si de anotimp. Avand in vedere ca suntem in sezonul de toamna, alegeti culorile ruginii, galbene, aurii, purpurii ori marsala.
.pom pomi decor spatiu comercial

pom-pomi decor pentru spatiu - comercial

pom-pomi decor pentru spatiu comercial

spatiu comercial decorat  pom-pomi

spatiu comercial decorat cu pom-pomi fagure

spatiu comercial pom-poms

Ii puteti avea atat sub forma clasica, de pom pomi pufosi, cat si sub forma de pom pom fagure, un tip de pom pom mai dichisit.

Rozete

Sunt dragalase, sub forma unui disc din hartie plisata in diverse marimi si culori. Pentru un efect spectaculos, combinati-le cu pom-pomii si asezati-le intr-un colt special. Clientii vor veni special pentru ele. Aceasta combinatie este un spectacol de forme si culori.
rozete  hartie pentru spatii comerciale decoratiuni

rozete din hartie pentru spatii comerciale decoratiuni

Flori imense din hartie

Daca spatiu pe care il detineti este ma elegant, va recomand sa accesorizati unul dintre pereti numai cu flori din hartie, ori atasati-le de un panou din polistiren sau carton. Florile reprezinta un simbol al feminitatii, asa ca mare grija, spatiul trebuie sa fie cu specific feminin, ca de exemplu un magazin cu rochii de mireasa. Vor scoate din anonimat orice spatiu .

Vezi aici și florile din hârtie cu tulpină!.Enjoy!

flori imense din hartie decor pentru spatiu comercial

flori uriase din hartie decor spatiu comercial idei

flori uriase din hartie decor spatiu comercial

flori uriase din hartie spatiu comercial idei decir

Stegulete din hartie

Steguletele din hartie sunt speciale si foarte dragute! Au un aer festiv si se potrivesc in multe locatii: bistrouri, buticuri, librarii, ceainarii, expozitii. Se pot aseza deasupra unui perete ori a unui produs deosebit care cere un plus de atentie. De asemenea, steguletele pot fi inscriptionate cu mesaje specifice, ca de exemplu anuntarea unei gama noi de produse ori o zi speciala. That’s a lovely idea!

stegulete din hartie spatiu comercial decorstegulete din hartie spatiu comercial decoruri

stegulete din hartie spatiu comercial decoratiuni

Sper ca v-ati gasit inspiratia necesara pentru un decor minunat si atragator al unui spatiu comercial. Decoratiunile din hartie sunt minunate si nu degeaba se afla in trend, fie ca e vorba de accesorizarea salilor de eveniment sau alte locuri publice, cum sunt cele amintite mai sus.

Spor la gasit decoratiuni pentru spatii comerciale de vis!
Georgiana S

Surse foto: Pinterest