Decoratiuni pentru targuri de nunti
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni pentru targuri de nunti

Decoratiuni pentru targuri de nunti am tot pregatit pentru ca stim cu totii ca prima impresie conteaza. Felul in care alegem sa ne expunem in fata celorlalti este foarte important, mai ales cand e vorba de marketing.

Atunci cand dorim sa ne prezentam produsele cat mai atagator in fata unui public deschis, ne punem intrebarea: ce facem pentru a intoarce privirile potentialilor clienti? In acest articol va voi prezenta cateva sugestii privind decorul standului in cadrul unui targ de nunti, cum sa il faceti mai stralucitor si cum sa stimuleze curiozitatea viitoarelor cupluri casatorite.

Prima propunere si cea mai la indemna noastra o reprezinta decoratiunile din hartie. Sunt in trend la orice tip de eveniment festiv, si sunt foarte intalnite la nunti, aniversari si petreceri tematice. Printre cele mai elegante si romantice, amintesc florile imense din hartie. Acestea sunt ideale pentru decorarea fundalului, a peretilor sau a unei arcade a standului. Va recomand culorile deschise, dar mai ales alb, ivory.

Imagineaza-ti miresele proband rochia de mireasa si avand in spate un perete din flori mari, albe si ivory.Vor fi toate numai un zambet , clar!

Uite despre ce vorbesc :

panou poze nunta cu flori din hartie degrade roz fucsia roz alb

panou poze nunta mireasa flori albe decor flori uriase albe

decor flori de hartie panou poze nunta miri cu flori uriase

panou poze nunta mireasa flori albe

panou poze nunta photobooth mov alb anemone

panou poze nunta decor trandafiri pastel din hartie  sedinta foto romantic(4)

 

panou poze nunta sedinte foto flori uriase trandafiri pastelati

panou poze nunta decor flori uriase din hartie (1)

Sunt iremediabil, irecuperabil indragostita de aceste panouri cu trandafiri. Asa ca va dezvalui ca pregatesc in atelier un astfel de panou, la o scara mai mica, dar cu flori asemanatoare

Pana una alta, panouri decorative cu flori  gasiti si pe site, la sectiunea decoratiuni de petrecere.

O alta optiune de decoratiuni pentru targuri de nunti sunt pom-pomii, ciucurii colorati si rozetele. Toate sunt din hartie si merg foarte bine impreuna. Pom-pomii sunt pufosi, jucausi si ies bine in evidenta, mai ales daca sunt agatati de tavan, intr-un buchet. Daca folositi un panou, orientati-va neaparat spre rozete. Sunt speciale pentru a fi atasate pe suprafete tari. Ciucurii colorati ( tassel garlad) pot fi agatati pe marginea unei mese, chiar si pe un panou sau un perete fals. Culorile idicate sunt cele pastelate, aurii sau argintii.

 

ciucuri colorati decor expo nuntaciucuri colorati decor expozitie nunta targ

 

expozitie decor de nunta ciucuri colorati

pom-pomi decor expo nunti

 

pom-pomi decor expozitie targ de nunti

pom-pomi fagure decor stand expo nunta

rozete decor stand expoztie targ nunti

Photo wall

Este vorba despre un un loc rezervat cu fotografiile cuplurilor care v-au vizitat standul. Vor fi impresionate sa isi vada propria fotografie de nunta chiar acolo. Panoul va fi mult mai interesant adac va fi decorat pe margini cu pom-pomi, rozete sau ciucuri colorati.

photo wall decor targ de nunti idei

photo wall decor targ de nunti

photo wall decor targ expo de nunti idei

photo wall inspiratie decor targ de nunti

Iluminatul

 

Probabil este cel mai important aspect din cadrul unu targ de nunti. Exponatele trebuie sa fie puse in evidenta astfel incat sa se creeze o atmosfera feerica, din care iti este greu sa pleci. Ghirlandele de luminite sub forma de cascada, beculete de jur imprejur, candelabre, sfesnice, toate acestea fac parte din magia unei zile speciale, transpuse pentru cateva momente la standu vostru.

beculete decor  expozitie targ de nunta

 

iluminat decor targ de nunti

iluminat ghirlande cu luminite beculete targ nunti

iluminat stand decor luminite targ de nunti

Acestea fiind spuse, va doresc spor la decorat! Merita sa acordati un plus de atentie standului dumneavoastra, modul in care il expuneti va fi cartea de vizita a cuplurilor.

Inspiratie gasiti, iar ideile pot fi puse in practica in functie de bugetul fiecaruia. Nu uita sa pui suflet si sa te gandesti sa transformi standul intr-un loc cat mai personal si delicat. Oamenii observa micile detalii, mai ales miresele.

Spor la decorat!

A scris cu drag,

Georgiana S

Sursa foto :Pinterst