Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic

Organizarea unui botez, in mod normal, se petrecere dupa ce deja ai organizat nunta. Asadar, se presupune ca ai deja experienta. Sigur ca acest eveniment necesita o abordare putin diferita, fiind vorba de sarbatorirarea crestinarii unui bebelus. Noi iti propunem sa alegi o tema pentru prima petrecere a micutului sau micutei tale. Te-ai gandit la ce decoratiuni sa alegi pentru un botez tematic? Mai jos cateva idei:

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic – Lumanare personalizata, cu flori naturale sau din hartie

decoratiuni pentru un botez tematic

Lumanarea, care reprezinta lumina eterna ce il va calauzi pe micutul tau, poate fi decorata cu elemente specifice petrecerii tematice. Ai, insa, in vedere sa fie ceva relativ discret, pentru a evita elementul kitch-ului.

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic – Aranjamente florale

decoratiuni pentru un botez tematic

Aranjamentele florale de pe mesele restaurantului poti fi fie din flori naturale, fie din flori de hartie. Indiferent de tema aleasa, aranjamentele florale sunt o alegere buna.

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic– Invitatii, numere de masa si meniuri personalizate

decoratiuni pentru un botez tematic

Daca, spre exemplu, alegi tematica Fluturi pentru petrecerea micutului tau, ai posibilitatea sa alegi invitatii si plicuri personalizate. De asemenea, meniurile de pe mese ar trebui sa includa elementul-cheie al petrecerii tematice.

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic – Marturii personalizate

decoratiuni pentru un botez tematictru

In semn de multumire pentru prezenta la petrecerea piciului tau, fiecare invitat primeste o marturie. In functie de tematica aleasa, acestea se pot personaliza.

Decoratiuni Pentru Un Botez Tematic – Ghirlande, decoruri tematice

Decoreaza intreg spatiul cu elemente constitutive ale temei alese de catre tine. Imaginile de astazi au la baza tematica Fluturi si sunt extrem de delicate. Ca, de altfel, bebelusul pe care il sarbatoresti alaturi de cei apropiati.

Ai participat la un botez care te-a impresionat? Ce anume ti-a placut cel mai mult? Ce decoratiuni pentru un botez tematic ai alege pentru petrecerea micutului tau? Daca ai nevoie de sugestii, scrie-ne si vom organiza impreuna o petrecere de neuitat!