Decoratiuni prezidiu
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Idei de decoratiuni prezidiu

Prezidiul sau masa mirilor este elemental central si cel mai atractiv din cadrul unei nunti. Fiind punctual de referinta merita o atentie sporita in ce priveste decorarea si pozitionarea lui in pregatirea locatiei . De obicei atrage prin aranjamentele florale, mai bogate decat celede pe mesele invitatilor.

Ne gandeam la cateva elemente de décor ce pot infrumuseta prezidiul sau spatiul din spatele prezidiului intr-un mod diferit si deosebit.

Iata ce decoratiuni am gasit pentru un prezidiu incadrat corect in tematica nuntii :

1. Flori colorate din hartie de matase

Pot inlocui cu usurinta florile naturale. Pot fi folosite in special pentru arcade ori pentru a decora  zona din spatele prezidiului.

Culorile pastelate, cat si textura hartiei de matase vor oferi un aer diafan  petrecerii. Florile se gasesc  aici.

Am mai scris despre poze aici si  aici .

flori mari decorative zona prezidiu nunta idei decor prezidiu

petrecere pentru fetite tinkerbell

2. Rozete din hartie

Daca vorbim de o ceremonie cu atmosfera tonica, plina de veselie si colorata, atunci rozetele de hartie sunt cele mai potrivite pentru decorarea prezidiului.

Iti vor transmite multa energie pozitiva si vor atrage atentia intr-un mod placut.

Alaturi de rozete, pom-pomii, ciucuri, fagurii ori ghirlandele  vor face ambianta plina de jovialitate. Pot fi comandate chiar de aici.Despre  decoruri de nunta  ce pot fi realizate cu rozete am mai scris aici si aici.

idei decoratiuni nunta colorate decor nunta prezidiu cu rozete idei decoratiuni nunta decor nunta colorat pastelat cu rozete decor prezidiu

idei decor nunta petreceri latino rozete decorative colorate (Copy) inspiratie decoratiuni nunta rozete decor nunta petreceri culori pastelate mint piersica roz lila idei decoratiuni (Copy)

3.  Flori uriase sculptate din hartie

Revenim la hartie si nu degeaba. Este ultimul trend in materie de ornamente pentru pentru petreceri inedite. Florile uriase sunt recomandate pentru nuntile romantice, atat pentru arcade cat si pentru masa mirilor. Pentru un aspect deosebit al prezidiului care sa lase o impresie mai mult decat placuta oaspetilor, este panoul decorativ  cu flori uriase din hartie, ce se poate amplasa chiar in spatele mirilor.  Va fi cu siguranta locul unde se vor face cele mai reusite fotografii de nunta. Florile uriase se pot comanda aici, iar panoul decorativ aici

idei panou decorativ nunta pentru poze cu flori uriase din hartie loc pentru poze la nunta (Copy) idei panou decorativ nunta poze cu flori si pom pomi piersica roz crem panou foto nunta  panou decorativ nunta cu flori din hartie si pom pomi

4.Instalatii adecvate pentru iluminat

Cel mai mult si cel mai mult iubim luminitele  feerice si rustice. Cu beculete ce te fac sa te gandesti la Visul unei nopti de vara.

idei iluminat prezidiu nunta lumini idei iluminat nunta zona prezidiu masa mirilor

Prezidiul il poti decora astfel incat sa mesajul pe care vrei sa il transmiti sa fie complet . Decoratiuni prezidiu sunt multe si pe toate, toate gusturile. Stilul sa fie total reprezentativ pentru nunta voastra , simplu ,dar de efect.

Toate ideile de décor pentru prezidiu pornesc de la imaginea de ansamblu asupra nuntii si trebuie neaparat sa fie in ton cu restul decoratiunilor si cu restul petrecerii.

 

 

Ne-auzim cu drag,

 

GeorgianaS

 

Sursa foto: Pinterest si Prettydeco