Decoruri Cu Trandafiri Din Hartie Pentru Sedinte Foto - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Decoruri Cu Trandafiri Din Hartie Pentru Sedinte Foto

Decoruri cu flori din hartie pentru petreceri tematice

“Mai curand, prefer sa am trandafiri pe masa, decat diamante la gat”, spunea Emma Goldman. Trandafirii raman florile cele mai sensibile si parfumate, care, indiferent de circumstante si eveniment, sunt o alegere potrivita. Asadar, iata cateva idei de decoruri cu trandafiri din hartie pentru sedinte foto:

Decoruri cu trandafiri din hartie pentru sedinte foto outdoor

Decoruri cu trandafiri din hartie

Decoruri cu trandafiri din hartie

Decoruri cu flori din hartie

Decoruri cu flori din hartie

Ati ales o perioada care va permite sa sarbatoriti outdoor? Sigur va ganditi deja la cum sa pastrati vii imaginile evenimentului. Ei bine, amintirile cele mai haioase si de durata sunt redate in poze. Un decor din trandafiri din hartie completeaza perfect peisajul primavaratic sau varatic ales.

Decoruri cu trandafiri din hartie pentru sedinte foto indoor

Decoruri cu trandafiri din hartie

Decoruri cu trandafiri din hartie

Decoruri cu trandafiri din hartie

Decoruri cu trandafiri din hartie

In cazul in care ati ales o perioada ceva mai rece, care nu va permite sa petreceti 100% in natura, poate veni natura la voi! Cu un decor cu trandafiri din hartie, photobooth-ul va avea un succes garantat in randul invitatilor de toate varstele!

Pentru ce fel de evenimente puteti opta pentru decoruri cu trandafiri din hartie pentru sedinte foto?

Decor de trandafiri din hartie

Decorurile sunt a must, indiferent de eveniment. Datorita faptului ca puteti alege dintr-o varietate de culori, trandafirii din hartie pot alcatui un decor de poveste, indiferent de eveniment. Puteti opta pentru un astfel de decor pentru o aniversare, un botez sau nunta, pentru o petrecere tematica office sau pentru copii.

Va doriti pur si simplu o sedinta foto in care sa sarbatoriti venirea primaverii? Sau aveti un studio foto, in care surprindeti momente unice din viata celor ce va calca pragul? Decorurile de trandafiri din hartie va vor ajuta sa captati niste cadre absolut spectaculoase!

De ce sa alegeti un decor din trandafiri din hartie?

Decor de trandafiri din hartie

Florile de felurite culori sau marimi confera fotografiilor un aer vesel si proaspat, de primavara. In plus, arata atat de bine, incat te intrebi daca florile nu cumva sunt si parfumate.

Puteti alege o singura culoare, ca de exemplu alb. Trandafirii albi sunt perfecti pentru decorul unei nunti. Se pot combina trandafiri de diferite marimi si culori. La fel de reusiti sunt cei cu petale colorate in nuante diferite, oferind un aspect cu totul unic petrecerii dumneavoastra!

Daca v-am convins, puteti deja sa va ganditi la urmatorul party si sa includeti in plan minunatele decoruri de trandafiri din hartie!

Sursa foto: Pinterest.