Ce decoruri poti folosi pentru o petrecere corporate? - PrettyDeco

Ce decoruri poti folosi pentru o petrecere corporate?

S-a incheiat un nou an financiar?! Ei bine, dupa munca, si rasplata! Se lasa cu party, corporate party!

Angajatorii se pregatesc sa isi arate aprecierea fata de efortul comun al intregii echipe, in timp ce angajatii se vor bucura de surprizele minunate si binemeritate! Plecand de la locatie, mancare, bauturi si pana la muzica, fiecare detaliu al unei petreceri corporate conteaza. Asadar, organizatorii vor lua in calcul o locatie suficient de mare, in care toti invitatii sa se simta in largul lor, un bogat bufet suedez, alaturi de bauturi diversificate, pentru toate gusturile si un band la moda, care sa incinga ringul de dans. 

Revenind la locatie, impactul vizual este cel mai puternic in momentul in care invitatii pasesc in local. Asadar, decorurile pentru petrecerea corporate sunt extrem de importante; iar daca sunteti pregatiti de o petrecere corporate “altfel”, decorurile florale din hartie vor incanta vazul tuturor, fara indoiala. Iata cateva idei inspirationale:

Panou floral clasic

Panou decorativ in stil rustic

Ati ales o tematica rustica pentru petrecerea corporate? Felicitari, asta da petrecere “altfel”! Iar noi avem pentru voi decorul perfect! Panourile decorative in stil rustic sunt ideale atat pentru a orna un perete anume, cat si pentru photobooth. De la mica la cea mai mare mare, florile se lipesc foarte usor si in mod cert vor incanta privirile invitatilor, iar pozele decorate de acestea vor fi si mai reusite!

 

 

Petrecere corporate decorata cu panou cu rozete

Din nou, in functie de tematica petrecerii corporate, puteti alege un anumit amestec de culori al rozetelor ce vor decora un colt plin de veselie, langa care vor dori sa se pozeze toti cei prezenti! Mai mult decat atat, puteti alege culoarea sau culorile companiei.  

Panou decorativ pom pomi si rozete

 

Panou cu pom pomi si rozete

Ce ziceti de un decor vesel si colorat? Combinatia dintre pom pomi si rozete face din decorul petrecerii corporate o sursa de energie si bunavoie, pe care toti cei prezenti o vor aprecia. Ba mai mult, pozele in acest cadru de poveste vor fi la mare cautare!

Panou cu flori

Indiferent de anotimp, puteti sa aduci primavara cu voi la petrecerea corporate alegand decorul de panouri cu flori. Fie ca veti alege o singura culoare si mai multe marimi de flori sau veti alege un intreg camp de flori colorare, panoul cu flori nu da gres niciodata! Este chic, vesel si un decor ideal pentru photobooth-ul petrecerii de anul acesta.

Acum ca si decorul pentru petrecerea corporate este asigurat, puteti sa anunti data oficiala a petrecerii si sa va pregatiti de un party pe cinste si mai apoi de un feedback nemaipomenit din partea invitatilor! Petrecere frumoasa!

Sursa fotografii: Pinterest